Camouflage legerprint of een lekker ijsje.

Voor de zomer waren we harstikke verrast toen we een  e-mail ontvingen van Baby- en peuterkleding. Er stond in omschreven dat we zijn uitgekozen als brandrep van Baby & Peuterkleding. Nu een paar maanden verder, de gave kleertjes al voor de zomer ontvangen en dan ook in de zomer volop geshoot. Ook hebben we sommige items gefotografeerd op onze reis en nu achter de laptop gekropen in de tuin terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen waren. Wel met uiteraard mijn warme jas aan, want het zonnetje is helaas in ons koude kikkerland ver te zoeken.. 

Bekijk in deze blogpost een kleine selectie uit de foto’s die wij gemaakt hebben voor deze gave webshop en is jouw stijl monochrome, printjes, maar toch rustig en stijlvol? En ben je opzoek naar iets leuks voor een baby of peuter, dan ben je hier aan het geode adres. Het assortiment biedt veel meer dan kleding. Alle producten zijn in dezelfde stijl. Alles is zwart, wit of grijs of een combinatie hier van. De producten zijn voorzien van een hippe print en er zijn veel ‘basic’ artikelen waardoor je zelf fijn kunt combineren. De kinder- of babykamer kun je heel fris opleuken met accessoires die je bij babyenpeuterkleding.com vindt. Ook leuke kraam-of verjaardagscadeautjes zul je het hier zeker vinden. De monochroom stijl is helemaal hot en happening dus als je met een cadeautje uit deze webwinkel komt aanzetten heb je gegarandeerd succes.

De kledinglijn vind ik vrij uitgebreid. Van ieder kledingstuk zijn er veel varianten te vinden, met allerlei leuke prints. De teksten op de T-shirts of sweaters zorgen voor een glimlach, lekker luchtig en vrolijk en vast ook herkenbaar. De broekjes hebben hele vrolijke, kinderlijke prints. Camouflage legerprint of een lekker ijsje. Het kan allemaal en het staat de kleintjes heel leuk. Ook de zwart-wit streep zag ik voorbij komen en die vind ik nog steeds tijdloos en leuk. De kledingmaten gaan van maat 50 t/m maat 110. Kortom, de titel heeft niet gelogen. Hier is de kleding echt voor baby’s en peuters. Neem nu snel een kijkje in de webshop van www.babyenpeuterkleding.com, de nieuwe collectie staat online!

Deze blogpost is tot stand gekomen doordat wij deel uitmaken van het brandrep team van Baby- en Peuterkleding.