Coole kids dragen TOM-DU.

TOM-DU | Bij het zien van de foto’s van de nieuwe collectie van TOM-DU krijg ik standaard het ‘ik wil echt ALLES hebben’ gevoel. De jongenscollectie is comfy, stoer en trendy. Wat ik ook heel belangrijk vind is de pasvorm en die zijn natuurlijk geweldig!

Tom-Du bestaat al ruim  20 jaar! Al meer dan twintig jaar is het team dus actief in de kinderkleding branche. Zij hebben hierdoor enorm veel ervaring in het creëren van originele collecties, kwalitatief goede producten en een klantvriendelijke service. Tom-Du maakt kleding waarmee kinderen lekker kunnen spelen en kunnen binnenstappen op een feestje. De kleding is vrolijk en zo ook de kledingparty’s, want de kleding is exclusief te verkrijgen onder het genot van taart, thee en je vriendinnen! Jullie kennen mij, ik hou van gezelligheid, dus onder het genot van een gebakje en een kopje koffie, de tofste fashion uitzoeken voor mijn jongens. Dat sla ik natuurlijk niet af!

Tom-Du maakt van shoppen een feestje! Zij hebben meer dan 180 enthousiaste verkoopsters die door heel het land exclusieve kledingparty’s gegeven. Tijdens een kledingparty heb je alle tijd om bij te kletsen met je vriendinnen, de kleding te zien, voelen en advies te krijgen van een verkoopster. Klik hier en ORGANISEER EEN TOM-DU PARTY bij je thuis!

Word jij ook zo vrolijk van stijlvolle en stoere jongenskleding? Ik wel.  Er is tegenwoordig zoveel keus voor jongens. Van toffe printjes, fijne materialen, leuke teksten tot vrolijke kleuren. Ik heb van TOM-DU mijn favoriete set mogen samen stellen. Het was lastig kiezen, want alles bij TOM-DU is echt heel hip, stijlvol en passend bij het speelse kind. Toch vond ik tussen al die hippe items mijn favoriete set. Bekijk snel de foto’s en ik hoor graag wat je van mijn keuze vindt! De kledingset is helemaal compleet met de schoenen uit de nieuwe collectie van Red-Rag Boys.

Het blog is tot stand gekomen in samenwerking met TOM-DU en RED-RAG.