deJouwe aan de wand.

Wat ik geleerd heb, steeds weer, is dat wat voorbestemd is zal komen. Wat zo bedoeld is, een plekje krijgt. Wat goed voelt, goed is. Dit alles hoef je niet te forceren. Ik leef vanuit pure vertrouwen, ik geloof erin dat alles in ons leven is voorbestemt. Dit geloof geeft mij rust in mijn hoofd. Dit helpt tegenslagen makkelijker te accepteren, en ze om te buigen tot mijn kracht. Dus voor heel veel die mij het dagelijks vragen; dit is de draad, mijn levensvisie waarom ik positief in het leven sta.

 Tegenslagen, ook wij hebben die gehad. Ik ben mezelf daar heel bewust van. Maar stop, hoeveel sprankelende momenten hebben wij dit jaar alleen al gehad? Juist. Dit is wat telt. Tuurlijk, al de spanning en stress rondom onze zoon zijn gezondheid, heel stressvol, we hebben gehuild, we hebben stress ervaren. We hebben dit jaar maar liefst op zijn minst maandelijks, zowat wekelijks in het ziekenhuis doorgebracht. Soms een dag, meerdere dagen, van dag opname, tot volledige opname. Van astma tot het hechten van een wenkbrauw in Frankrijk. Dit alles bracht veel stress en angst met zich mee, maar ook kracht. Nog meer samen één worden. Yalmard en ik, zijn een echt team. Wij kunnen dit, wij doen dit. We worden gesteund door onze lieve ouders, door familieleden, trouwe lezers en volgers. Dit alles neemt energie, maar je krijgt er ook weer kracht en energie ervoor in return.
 
Doordat wij in ons dagelijks leven behoorlijk wat mee maken, proberen we ervoor te zorgen dat ieder moment samen telt. We houden van uistapjes en reizen. Samen met je kinderen reizen creëert mooie herinneringen waar wij nu jaren later nog met veel genoegen met zijn allen op terug kijken. Tegenwoordig hebben we allemaal onze smartphone altijd bij de hand, óók op vakantie. Ik ook. Dit maakt het nog gemakkelijker om alle leuke momenten vast te leggen. En daar maak ik dan ook gretig gebruik van.

Na al onze uitstapjes en reizen blijven al die foto’s en filmpjes op je telefoon staan, de sd-kaartjes worden geleegd op de harddisk. Vroeger werden foto’s veelvuldig afgedrukt en ingeplakt, ik bewaar ze nu vooral digitaal op instagram en facebook. En dat is eigenlijk zonde, zoveel bijzonder mooie momenten die we beleefd hebben met elkaar en wanneer kijk je die foto’s eigenlijk nog terug? Het zou zoveel leuker zijn om iets bijzonders met de foto’s te doen, met onze herinneringen. In dit artikel laat ik je zien hoe ik onze herinneringen een tastbaar plekje in huis heb gegeven.
 
2019 start voor ons met foto’s aan de wand. Trots op het resultaat, want met zo’n perfectionist als ik, is het een hele uitdaging om überhaupt een foto aan de wand te krijgen. Als het niet gaat om de keuze: welke foto’s, dan wel om welk materiaal en één foto of meerdere. De hexagon collage van deJouwe had direct mijn aandacht. Een hexagon foto is een coole en nieuwe manier om je muur makkelijk te personaliseren met je eigen foto’s, plaatjes of quote. Ik wilde iets waar we niet direct op uitgekeken zouden zijn, de vorm (zeshoekige foto’s) en de uitstraling lijken zo uit een Scandinavische designboek te komen en maken een verpletterende indruk.
 

Ik ben echt nogal het type dat ik snel uitgekeken raak. Op een wand met hexagon zal dat niet snel gebeuren. Weet je waarom niet? De hexagon foto’s zijn namelijk modulair. Wat inhoudt dat ik in principe nooit uitgebouwd hoef te zijn. Ik kan de honinggraat structuur blijven uitbouwen of foto’s na verloop van tijd heel makkelijk verwisselen van plek of vervangen. Wij willen ieder jaar nu onze leukste foto’s van het jaar ervoor toevoegen aan de wand. Als dit geen speciaal plekje in huis word dan weet ik het niet meer.

“Whats meant to be will always find a way.”

Verkoopinformatie
deJouwe | www.dejouwe.nl
 
Giveaway
Wil je ook jouw muur tot leven brengen? Doe nu mee aan onze winactie en win een shoptegoed van 75,- euro bij deJouwe, inclusief fotoshoot. 

1. Reageer op mijn blog met een leuke gerelateerde reactie op mijn artikel. 

2. Volg @dejouwe & @priscillakroezen, @stylekidsmagazine.nl op facebook/instagram.

3. Tag 3 vrienden en deel deze leuke giveaway. 

Deze winactie is wereldwijd geopend. De winnaar wordt getrokken door deJouwe en zal ik op 21-01-2019 in dit blog bekend maken. Over de loting kan er niet worden gecorrespondeerd. 

 

12 replies on “deJouwe aan de wand.

 • Marianne

  Wat een mooie en herkenbare uitspraak! Niet altijd makkelijk om het negatieve om te buigen naar iets positiefs.. als het niet gaat zoals je zou willen dan is het misschien nog niet het juiste moment. En juist in een tijd met allerlei tegenslagen is het heerlijk om te kunnen genieten van de mooie herinneringen en momenten in je leven.. de hexagons lijken mij de ideale manier om een fotoplek te creëren waar je niet op uit gekeken raakt en waar je met kleine veranderingen weer iets nieuws kunt maken. Een plek waar je weer even terug kunt naar alle goede, leuke, bijzondere en mooie momenten. Ik heb ook te veel foto’s waar ik een keus uit zou moeten maken en op deze manier kan ik ze allemaal kwijt! Leuk om jouw ervaring te lezen.

 • Twinmixandmatch

  Wat heb je dit weer mooi geschreven. Op naar weer een nieuw jaar met hopelijk voor jullie wat minder tegenslagen.
  Wat een gave winnactie deel je! Wij doen graag mee. Ook wij hebben teveel foto’s waar we eigenlijk niets mee doen. Hoe gaaf zou het zijn om ook zo’n mooie wand te vullen met deze toffe hexagon honingraat.
  Nu duimen dat we winnen!

 • Sandra Kloos-Machielsen

  Voor 2019 hoop ik op een jaar zonder gekke dingen en ziekenhuizen voor jullie. Ik had deze hexagons al diverse keren voorbij zien komen online maar nog niet de tijd gehad om de foto’s uit te zoeken die ik erop zou willen. Ook een beetje twijfel of het wel mooi zou zijn want ook ik ben daar best kieskeurig in. Maar nu ik jouw enthousiasme erover lees moet het goed zijn! Dank je voor je blog!

 • Michelle Dorland Oliver

  Ein-de-lijk een foto collage die ik mooi vind ❤️. Hier hangen nog steeds geen foto’s aan de muur. Een enkele die op een houtblokje gemaakt is daargelaten. Maar die staan op een kast ?. Ik ben nogal een pietlut wat betreft foto’s ophangen maar dit vind ik dus wel mooi! Hopelijk wordt 2019 voor jullie een jaar met minder ( of geen) ziekenhuis ellende. En kunnen jullie eindelijk zorgeloos genieten van jullie gezin!

 • Laura Sluzek

  Zo gaaf ? Ik heb de hexagon modules eerder voorbij zien komen, en ben ook helemaal verkocht! We hebben al zo veel leuke reizen gemaakt, en de gave foto’s daarvan verdienen een mooi plekje in huis. Dit is daar het ideale systeem voor, omdat we alle nieuwe herinneringen kunnen toevoegen. Geweldige uitvinding dus!

 • Tjarda

  Zo herkenbaar! Stress is er overal en maakt dat je soms vergeet te genieten van de mooie momenten. Maar die laatste zijn er hopelijk veel meer en laden onze batterijen weer op. Met veerkracht voor de lastigere momenten

 • Ardith Wehrly

  I like the valuable information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here regularly. I am quite sure I will learn lots of new stuff right here! Good luck for the next!

 • Rogelio Able

  I just want to tell you that I am beginner to blogging and honestly savored this web page. Probably I’m planning to bookmark your blog . You certainly have remarkable well written articles. Many thanks for revealing your web page.

 • cbd for sale

  And Im running from a standard users account with strict limitations, which I think may be the limiting factor, but Im running the cmd as the system I am currently working on.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *