deJouwe aan de wand.

Wat ik geleerd heb, steeds weer, is dat wat voorbestemd is zal komen. Wat zo bedoeld is, een plekje krijgt. Wat goed voelt, goed is. Dit alles hoef je niet te forceren. Ik leef vanuit pure vertrouwen, ik geloof erin dat alles in ons leven is voorbestemt. Dit geloof geeft mij rust in mijn hoofd. Dit helpt tegenslagen makkelijker te accepteren, en ze om te buigen tot mijn kracht. Dus voor heel veel die mij het dagelijks vragen; dit is de draad, mijn levensvisie waarom ik positief in het leven sta.

 Tegenslagen, ook wij hebben die gehad. Ik ben mezelf daar heel bewust van. Maar stop, hoeveel sprankelende momenten hebben wij dit jaar alleen al gehad? Juist. Dit is wat telt. Tuurlijk, al de spanning en stress rondom onze zoon zijn gezondheid, heel stressvol, we hebben gehuild, we hebben stress ervaren. We hebben dit jaar maar liefst op zijn minst maandelijks, zowat wekelijks in het ziekenhuis doorgebracht. Soms een dag, meerdere dagen, van dag opname, tot volledige opname. Van astma tot het hechten van een wenkbrauw in Frankrijk. Dit alles bracht veel stress en angst met zich mee, maar ook kracht. Nog meer samen één worden. Yalmard en ik, zijn een echt team. Wij kunnen dit, wij doen dit. We worden gesteund door onze lieve ouders, door familieleden, trouwe lezers en volgers. Dit alles neemt energie, maar je krijgt er ook weer kracht en energie ervoor in return. Doordat wij in ons dagelijks leven behoorlijk wat mee maken, proberen we ervoor te zorgen dat ieder moment samen telt. We houden van uistapjes en reizen. Samen met je kinderen reizen creëert mooie herinneringen waar wij nu jaren later nog met veel genoegen met zijn allen op terug kijken. Tegenwoordig hebben we allemaal onze smartphone altijd bij de hand, óók op vakantie. Ik ook. Dit maakt het nog gemakkelijker om alle leuke momenten vast te leggen. En daar maak ik dan ook gretig gebruik van.
Na al onze uitstapjes en reizen blijven al die foto’s en filmpjes op je telefoon staan, de sd-kaartjes worden geleegd op de harddisk. Vroeger werden foto’s veelvuldig afgedrukt en ingeplakt, ik bewaar ze nu vooral digitaal op instagram en facebook. En dat is eigenlijk zonde, zoveel bijzonder mooie momenten die we beleefd hebben met elkaar en wanneer kijk je die foto’s eigenlijk nog terug? Het zou zoveel leuker zijn om iets bijzonders met de foto’s te doen, met onze herinneringen. In dit artikel laat ik je zien hoe ik onze herinneringen een tastbaar plekje in huis heb gegeven. 2019 start voor ons met foto’s aan de wand. Trots op het resultaat, want met zo’n perfectionist als ik, is het een hele uitdaging om überhaupt een foto aan de wand te krijgen. Als het niet gaat om de keuze: welke foto’s, dan wel om welk materiaal en één foto of meerdere. De hexagon collage van deJouwe had direct mijn aandacht. Een hexagon foto is een coole en nieuwe manier om je muur makkelijk te personaliseren met je eigen foto’s, plaatjes of quote. Ik wilde iets waar we niet direct op uitgekeken zouden zijn, de vorm (zeshoekige foto’s) en de uitstraling lijken zo uit een Scandinavische designboek te komen en maken een verpletterende indruk. 

Ik ben echt nogal het type dat ik snel uitgekeken raak. Op een wand met hexagon zal dat niet snel gebeuren. Weet je waarom niet? De hexagon foto’s zijn namelijk modulair. Wat inhoudt dat ik in principe nooit uitgebouwd hoef te zijn. Ik kan de honinggraat structuur blijven uitbouwen of foto’s na verloop van tijd heel makkelijk verwisselen van plek of vervangen. Wij willen ieder jaar nu onze leukste foto’s van het jaar ervoor toevoegen aan de wand. Als dit geen speciaal plekje in huis word dan weet ik het niet meer.

“Whats meant to be will always find a way.”

VerkoopinformatiedeJouwe | www.dejouwe.nl 
Giveaway
Wil je ook jouw muur tot leven brengen? Doe nu mee aan onze winactie en win een shoptegoed van 75,- euro bij deJouwe, inclusief fotoshoot. 

1. Reageer op mijn blog met een leuke gerelateerde reactie op mijn artikel. 

2. Volg @dejouwe & @priscillakroezen, @stylekidsmagazine.nl op facebook/instagram.

3. Tag 3 vrienden en deel deze leuke giveaway. 

Deze winactie is wereldwijd geopend. De winnaar wordt getrokken door deJouwe en zal ik op 21-01-2019 in dit blog bekend maken. Over de loting kan er niet worden gecorrespondeerd. 

 

7.379 replies on “deJouwe aan de wand.