Fashion meets Let’s Dance.

Om maar meteen met het blog in huis te vallen. Kennen jullie eigenlijk het merk Est 1842 al? Dit Nederlandse schoenenmerk volgt de trends op de voet en dit seizoen weten zij, net als voorgaande seizoenen een toffe schoenencollectie neer te zetten met een vleugje disco. De collectie van Est 1842 is hip en vooral opvallend, maar perfect te combineren met iedere outfit. Voor de girls onder ons die een schoenmaatje groter nodig hebben, hier kom ik met een heel fijn detail: Est 1842 maakt sommige modellen tot maat 43.

Oke, ik moet toegeven dat ik vorig jaar nog weinig met schoenen had, maar het afgelopen jaar heb ik wel een  schoenentic ontwikkeld. Eerlijk, als blogger in de modebranch kan dat ook niet anders. Op het moment dat ik een bevestiging van Est 1842 kreeg dat ik één van hun bloggers mocht zijn deed ik een dansje van geluk en dolblij was ik! Echt gaaf en wat een eer, om met een Nederlands Schoenenmerk te mogen samenwerken die de trends op de voet volgt en van iedere collectie een statement maakt.

Vanvond is het zover, Humberto Tan presenteert al zijn dance classics live, en wij willen dit niet missen. Het is een ultiem disco spektakel en keert voor de derde maal terug. Ik hou van disco en funk, maar ook van een behoorlijke portie swingbeats, vanavond kunnen wij voor de derde keer ons hart weer ophalen in de grootste discotheek van Nederland. Bedankt Humberto Okay, it’s time to put on my dancing shoes!

Op deze opvallende “Dancing Queen” laarzen van disco-pony materiaal stap ik zometeen de Amsterdamse Ziggo Dome binnen! Met deze laarsjes kan ik ongetwijfeld de hele nacht dansen! Ben je niet zo’n dancing queen? Maak je niet druk, want deze leren booties zijn ook zeer geschikt om gewoon mee te lopen. Ben je niet zo van een hakje? Shop dan de “Disco Fever Sneakers” Een statement sneaker die het naar mijn mening verdient om een speciaal plekje te krijgen in jouw garderobe! Deze sneaker valt eindeloos te combineren door de vele kleurtjes en een echte eyecatcher onder elke outfit. Voor wie niet kan wachten tot je de show kan stelen op elk feestje; Kom alvast in de stemming op mijn blog met het zien van deze mooie laarsjes, een grote hit voor dit seizoen. Ik word er zo happy van!

Géén inspiratie voor het (sinterklaas) cadeau voor je lieve moeder, vriendin of zus? Dan heb ik goed nieuws: Est 1842 heeft een brede en stijlvolle collectie, bestaande uit sneakers, boots, fringes, maar nu ook een stijlvolle party collectie. ‘‘If you are going to kick ass, you need kick ass shoes”  Dus.. voor de fans: koop ze vooral ook voor jezelf!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Est 1842.