Hallo, ik ben Stephanie.

Daar gaat hij dan, mijn allereerste blog. Super spannend! Slaat het wel aan, schrijf ik wel pakkende verhalen? Ik weet het niet, maar toch ga ik het graag proberen. Omdat ik zeker weet dat ik toch wel een verhaal heb om met jullie te delen.

Ik zal mij eerst is voorstellen. Ik ben Stephanie Moonen en ik ben 35 jaar. Moeder van 3 prachtige dochters en 10 jaar getrouwd met Lennie. Ik heb een schoonheidssalon waar ik met veel plezier in werk. Ik kan mijn werkuren goed indelen omdat Lennie onregelmatig werkt. En zo is er dus altijd wel 1 van ons thuis voor de kinderen. Ideaal!

Verder neem ik de grootste zorg van de kinderen en het huishouden voor mijn rekening. Ik ben dol op uitgebreid en vooral gezond koken. Ik maak wel tijd vrij voor mezelf om zo 4 x per week te gaan sporten. Dat is echt even mijn uitlaat klep. Koptelefoon op en knallen! Onze middelste dochter speelt voetbal. Dat is echt een taak voor papa. Lennie is ook de trainer van het meisjesteam. Zelf heeft hij in de jeugd van Feyenoord gespeeld. Dus ja dan heb je er verstand van. Super leuk om zo’n sport te zien bij meisjes. Nooit gedacht dat ik fanatiek aan de lijn zou staan. Want uiteraard als papa moet werken neem ik de wedstrijden voor lief.

Genoeg gekletst over mij. Nu over mijn grootste trots. Onze 3 meiden. Voor ik Lennie ontmoette had ik al een dochter uit een eerdere relatie, Cherlaine. Zij is nu 16 jaar. Ja ik hoor jullie denken, die was vroeg moeder. Klopt, 18 jaar zwanger en 19 jaar toen ze kwam. Maar zo welkom. En ja ook een bewuste keuze destijds van mij en haar vader. Toen Cherlaine 3 jaar was kwam ik alleen te staan. We hadden samen ons eigen huis, waar we konden blijven wonen. En nog steeds wonen.

Ik leerde Lennie kennen toen ik een avondje uit was. Nou ja leren kennen is een groot woord. Wij konden elkaar al, we waren vroeger straatgenootjes. En ja die avond sloeg de vonk over. Inmiddels zijn we samen 2 dochters rijker, Jolie van 10 en Liva Faye van 4. Ons leven is niet altijd over rozen gegaan en heeft behoorlijke ups en downs gekend. En nog is het niet altijd makkelijk. Maar we zijn een hecht gezin waarin liefde voorop staat en gezelligheid.

Ik ben ook actief op Instagram waar ik graag spam met foto’s van de meiden, en ik ga in mijn volgende blogs zeker meer vertellen over mijn bijzondere gezin. Lees je dan weer mee?

Liefs,
Stephanie

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Stephanie Smoonen, gastblogger voor Stylekids Magazine. – www.stylekidsmagazine.nl

6.184 replies on “Hallo, ik ben Stephanie.