Hip, kleurrijk maar ook easy going met Quapi Kidswear.

Hip, kleurrijk maar ook easy going! Hoe koud de winter ook gaat worden met de vrolijke collectie van Quapi Kidswear krijgt iedereen het warm van binnen. 
Naast een waanzinnig vrolijke kledingcollectie met toffe prints kun je deze winter je outfit compleet maken met een toffe winterjas. “Ooit een kind horen zeggen dat hij niet wil spelen? Bij Quapi Kidswear maken ze jassen van fijne stoffen en goed te combineren bij je outfit. De kwaliteit is perfect en de prints en afwerking maken je extra blij. Groot worden is soms een hele “kunst”, dus kun je er maar beter iets moois van maken en dat kan door Quapi in stijl, ook deze winter.  

 

De wintercollectie van Quapi Kidswear straalt energie uit, dit komt naar mijn mening vooral door de kleur keuze die zij deze winter naar voren laten springen. De items uit de collectie zijn gemakkelijk met elkaar te combineren door het gebruik van kleine, gekleurde details. Met gewaagde en verrassende (kleuren)combinaties maak je zo al snel een uniek outfit. Je maakt gemakkelijk een mix van uitersten die binnen de collectie perfect bij elkaar passen met Quapi wordt het een winter vol “cold days” en “warm hearts” dit seizoen.

Over Quapi Kidswear
Quapi Kidswear is een Nederlands kinderkledingmerk voor zowel jongens als meisjes van 0-12 jaar. Comfortabele en mooie pasvorm, hippe uitstraling, kleurrijke en kwalitatief hoogwaardige materialen, veel uitgewerkte details en vrolijke prints zijn kenmerkend voor de Quapi collecties.  Van fashionable jurkjes en rokjes met bijpassende leggings en sjaaltjes tot stoere jeans, comfy shirts, coole sweats en warme jassen voor hippe girls & boys. En ook de allerkleinsten onder ons krijgen alle aandacht met mooie outfitjes van heerlijke zachte materialen.

Qapi Kidswear | www.quapikidswear.nl

5.807 replies on “Hip, kleurrijk maar ook easy going met Quapi Kidswear.