I believe in freedom and love. Raising my kids with the one who stole my heart.

[rev_slider alias=”instagram”]

DSC_6709-Hersteld

About us

Priscilla Kroezen neemt je dagelijks mee voor een glimp in haar gezinsleven. Samen zijn met haar gezin vind zij het fijnste plekje op aarde en viert het leven dan ook graag met een lach op haar gezicht. Priscilla geeft een kijkje in het leven waar zij van houdt en combineert dit met mode, reizen, weekendjes weg en dagjes uit.

2

Blog

Het platform is een bonte verzameling van Priscilla haar interesses. Er tussen uit gaan, doet het gezin stijlvol, in de leukste mode van dit moment. Priscilla ervaart keer op keer dat er niets mooier is dan andere te mogen inspireren. Zij biedt op haar blog de mogelijkheid om de meest hippe mode te ontdekken, en om gave reizen of uitstapjes te maken. Zij komt wekelijks online met nieuwe content voor ouders en grootouders.

BACKGROUNDDRESSTHEKIDS

Collaboration

Samenwerken? Inmiddels heeft Priscilla Kroezen per maand gemiddeld 19.500 unieke bezoekers en 215.000 pageviews. Onze bezoekers zijn Nederlandse en Belgische moeders- en grootouders (to be) van 25 tot 65 jaar. Op onze social media kanalen hebben we samengevoegd ruim 34.000 volgers.

the companies that experience STYLEKIDS MAGAZINE

efteling-logo
logo--dark--large
nikon
logo-droomparken
logo_miramar
logo_1
retour
bikenstock
tumble
pickpack
day
ZZ_logo
coco
logo
storksak
petit-by-sofie-schnoor
1
6
4
8
logo_druppies_wit
Logonew
sturdy-logo-in-kader-75x75-shadow
CHAOS
img_logo
KIOKIO
koel4kids-logo-1472041787
latenvaatteet_mainioclothing_logo.gif
littleindians
logo
logo_feetje_footer
logo_jubel_footer
logo_large
imagesITUQUN26
LogoBraqeez
est
igloindi
ooh-noo-logo-1512559755
rootz
wobbel
littlef
owl_logo_400x200
Logo_Quapi_metTekst_Zomer2017
SKURK-2

“Priscilla, content creator, heeft in de reisbranche gewerkt, is pr + communicatie manager. Gespecialiseerd in het maken van welsprekend beeldmateriaal op het gebied van mode, reizen en portretten. Moeder van twee zoons en vrouw van Yalmard Kusten. ”

Priscilla Kroezen
Founder of Style ’n Kids
“Yalmard is onder andere bekend als sportman achter het bekende tv programma RTL Dance Dance Dance en Fit at Home, ook is hij werkzaam als personal trainer van diverse BNers. ”

Yalmard Kusten
Personal Coach for a better life!

It’s all about our style & kids.

THE FUTURE IS OURS!

Content and photo’s instantly brighten up my day. I work together with brands all over the world. Whether its about photography, PR, traveling, or fashion, we use the finest collaborations to produce these mouth watering online magazine. Enjoy everydays fashion, stories and style. Get in touch and follow us on social media.

Enjoy the ride of your life


Contact Us

Privacyverklaring | Stylekidsmagazine.nl verzamelt geen persoonsgegevens en/of emailadressen. Wanneer er gereageerd wordt onderaan een blog en er een naam, e-mailadres en/of website wordt achtergelaten, doen wij hier niets mee. Wij gebruiken géén Google Analytics, versturen géén nieuwsbrieven en delen persoonsgegevens ook niet met anderen.