Bijna zomervakantie!

Hoera, het is bijna vakantie. De zomer is aangebroken, maar ik had nog géén vakantie geboekt. Dit jaar was voor ons anders, wij hebben besloten om SKM uit te breiden met lifestyle en reizen. Zo zijn we in contact gekomen met Droompark de Zanding & hebben we een waardencheque gewonnen bij Canvas Hollidays met onze inzending. 

Als gezin gaan wij op vakantie namens mijn blog Stylekids Magazine. Zo ga ik de eerste week van de vakantie samen met mijn moeder en de jongens naar DROOMPARK DE ZANDING en nog géén 10 dagen later vertrek ik met ons gezin naar Italië. De reis naar Italië hebben we ontvangen via de waardencheque van CANVAS HOLLIDAYS. Wij kunnen niet wachten tot we de koffers kunnen inpakken en op reis kunnen.

Jizhmahaël zegt regelmatig; Mama, het is bijna zover! Ik geef hem géén ongelijk, hoe heerlijk is het om af te tellen, dat we als gezin 6 weken samen mogen zijn. Het is bij ons thuis heel druk geweest de afgelopen periode,  vooral dat ik en Yalmard elkaar weinig hebben gezien, maar ook de kids hebben hun vader gemist. Yalmard is heel druk met de opnames van Rtl Dance Dance Dance, de koppels trainen keihard en ik kan dan ook niet wachten tot het in september weer op de buis te zien is. Al heb ik natuurlijk al heel veel tijdens de opnames gezien, ontzettend genoten!

De vakantie is al bijna in zicht, waar we lekker op vakantie gaan naar Italië en ik denk dat wij na de week Italië vast nog doorreizen richting Kroatië. We gaan genieten van elkaar, het goede weer, de roadtrip en bij aankomst van de zee, de dorpjes, de natuur en de bezienswaardigheden.  Alleen al bij het opsommen, kan ik wegdromen. Ik kan niet wachten! Wij doen het iedere vakantie rustig aan, maken onszelf vooral niet druk. Zo nemen we ook de tijd om naar onze bestemming toe te reizen en rijden vooral niet s’nachts of aan één stuk door. Ik focus mezelf altijd op de reis en verras Yalmard en de kinderen dan met een geplande reis uiteindelijk.

Aankomende week ga ik even de puntjes op de i zetten. Jullie hadden het vast al verwacht en aanzien komen, maar ik ga natuurlijk een reisblog bijhouden (als er wifi is) ! Ook gaan we op reis met allerlei nieuwe outfits, zwembroeken , overige gadgets en producten waar je heel blij van wordt. Kijk eens hoeveel gave pakketten er binnen zijn gekomen de afgelopen weken. Heel veel labels hebben ons producten toegestuurd zodat wij in onze vakantie schitterende foto’s kunnen maken voor later, voor nu, maar ook voor al deze toffe en hippe samenwerkingen!

Waar gaat jullie reis heen dit jaar of gaan jullie heerlijk genieten van dagjes weg en mooie uitstapjes?

>> Droompark de Zanding is online te vinden op de WEBSITE | INSTAGRAM & FACEBOOK <<

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Droompark de Zanding en door een ontvangen waardencheque van Canvas Hollidays.


Deze foto is gemaakt vorig jaar (zomer 2016) in Kroatië.