It’s okay to wear Claesens all day.

Claesens neemt je mee op reis naar een winter vol, warmte en comfort. De winter 2018 collectie is stoer en comfy, met een klassieke twist. Mooie stoffen, diepe kleuren, speelse prints en voor ieder wat wils.

De dagen worden kouder, en de nachten worden langer. De lichtjes aan, en wintertijd is daar. Wat een heerlijke, warme en knusse periode gaan we weer tegemoet. Het is in deze periode soms extra fijn om even te niksen, en een pyjama dag te houden. Jizh en Jaih dragen dan ook graag hun klassieke favoriet van Claesens.

“Life is better in pyjama’s”
De 2-delige flanel pyjama’s zijn comfy, hip en gemaakt van 100% cotton. In het weekend twinnen de boys er maar al te graag op los in de klassieke pyjama’s van Claesens.
Donkerblauw met een wit ruitje, een pyjama jasje met kraag, lange mouwen en een knoopsluiting. Of rood, wit en groene schotse ruit. De broeken voorzien van elastiek in de taille en een fake gulp met knoop. Musthave nightwear van dit seizoen!

Over Claesens
Al 25 jaar is Claesens een begrip in Nederland. Van newborn tot teens, maar ook voor dames en heren. Een kledinglijn met een uitstekende kwaliteit, stijlvolle ontwerpen en een goede prijs. Claesens is een echt Nederlands merk, tegenwoordig met meer dan ondergoed alleen. Het label bestaat onder meer uit T-shirts, boxershorts, ondermode, slaapgoed, zwemgoed en allerlei kleding en accessoires voor groot- en klein.

Verkoop informatie
Claesens | www.claesens.com

 
 

 

 

10.997 replies on “It’s okay to wear Claesens all day.