JUMS Kids creates a world of dreams.

JUMS Kids is een verhaal van mensen die in hun dromen geloofden en ze konden realiseren: op die manier werd in 1987 dankzij de professionaliteit en vastberadenheid van twee mensen JUMS gecreëerd. De kindercollectie is gemaakt voor kinderen van 2 tot 15 jaar. De collecties van JUMS KIDS vallen op door hun ideale pasvorm, unieke en klassieke uitstraling voor de echte modieuze kinderen. 

Collectie herfst-winter 2018/2019 “The World of Dreams”
Jums Kids is voor de nieuwe collectie een innovatie van klassieke klasse. De stijl is de sleutel tot een moderne en unieke twist van het label. De kindertijd is een wereld van dromen en fantasieën, waar het kind zijn verbeelding hun weghaalt van de realiteit. Tijdens de ontwikkeling van de collectie, hebben ze geleerd om te dromen zoals kinderen dat doen, ze zijn tijdens de shoot ondergedompeld in een wereld van fantasieën.

Het label wil één van de meest gekoesterde fantasieën vervullen, want de tijd gaat zo snel. Tijdens het ontwerpen, ontwikkelen en het fotograferen zagen ze vreugde, plezier en schitteringen van geluk in de kinderogen. Met de dag wordt de wereld om hun heen groter en zij avontuurlijker. Laat de wereld voor je kinderen perfect zijn.

De primeur.
Wat een toffe en spectaculaire primeur hebben wij! We mochten de collectie jassen vastleggen van de winter die nog komen gaat. Ja, dat is even iets om over na te denken. Het is nog harstikke koud buiten, maar JUMS Kids staat alweer klaar met een nieuwe moderne en unieke collectie! Vandaag lanceren zij de collectie op de kindermode beurs Pitti Bimbo, en zo ook op Stylekids Magazine. Als dat géén onwijs toffe primeur voor het blog, maar ook voor jullie is. Zoals jullie weten is fotograferen mijn werk, mijn passie en mijn droom. Dit alles laat ik regelmatig samen komen op mijn platform Stylekids Magazine. Ik vind het daarom extra leuk, dat ik nu als eerst met de collectie online mag! Trots en onwijs enthousiast over de collectie.

Onwijs blij met deze warme exemplaren. 
Nu Januari net begonnen is en we nog midden in de winter zitten, is het géén tijd om een nieuwe winterjas aan te schaffen. Maar als ik terug denk aan de kou die ik vanmorgen voelde, van de hevige wind. En hoeveel kouder het hier in ons kikkerland kan zijn, weet ik zeker dat ik volgend jaar onwijs blij ben met deze warme exemplaren voor de jongens.

Je gaat niet heel de winter binnen zitten, al zou ik het echt niet vervelend vinden onder een dekentje, series bekijken en de verwarming op temperatuurtje Suriname. Nee, de kinderen die gaan dit echt niet goedkeuren. De jongens willen naar buiten, ravotten, rennen, springen, op avontuur en plezier maken met mama. Hiervoor heb je echt een warme jas nodig, waar geen zuchtje wind zichzelf toelaat. Zoals de meeste van jullie weten, hou ik van de nieuwste mode en dan van vooral stijlvolle kindermode. Het is dan ook niet heel verrassend dat ik helemaal enthousiast en verliefd ben op deze nieuwe collectie. De jassen van JUMS KIDS zijn echt passend bij het buiten spelende, stijlvolle kind. In deze jas trotseert jouw zoon of dochter de winter met een brede lach!


Winterjassen in overvloed. 

In de winkels hangen winterjassen in overvloed. Vaak in allerlei kleuren, wat ik persoonlijk wel jammer vind is dat ouders soms een jas kopen omdat ze dan denken; kinderen verslijten de jas snel en het is een hoop centjes. Maar toch raad ik aan, kijk eens verder. Want de jas is misschien dan wel duurder, maar twee keer een andere jas en een jas die toch nog wat wind doorlaat, is ook niet fijn. Het geeft een klagend kind, en uiteindelijk ben je nog net zoveel kwijt dan dat je een hoogwaardige kwalitatieve jas koopt! De kinderen waren tijdens het shooten in de buitenlucht, helemaal in hun element met de warme winterjassen van JUMS Kids aan. De jassen en de kinderen waren onafscheidelijk en ze werden er onwijs vrolijk van. Helaas moeten ze toch nog een jaartje wachten, want ik hang ze nog even weg voor volgend jaar of oké, voor een leuk uitstapje haal ik ze dan stiekem wel even uit de kast uit…

Laten jullie ook een reactie achter, ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en natuurlijk ook van mijn gemaakte beelden, waarvan ik een kleine selectie hier met jullie deel. 

Deze blogpost is tot standgekomen in samenwerking met JUMS KIDS.