Speelse en kleurrijke stoffen, verwerkt in een klassieke snit.

Kioko Kids is geïnspireerd door de natuurlijke verwondering, geluk en creativiteit van Kinderen. Duurzaam en ethisch gemaakt onder het motto vóór kinderen, niet gemaakt door kinderen.  Kioko is Japans voor geluk, een passende naam voor dit nieuwe kinderkledingmerk.  Geluk als houding voor iedereen die het merk ontwerpt, produceert en draagt. Kioko staat voor speelse en kleurrijke stoffen, verwerkt in een klassieke snit.   

Ga jij ook vaak opzoek naar unieke en milieuvriendelijke kinderkleding? Ik wel, en zo vond ik dan ook het nieuwste kindermerk Kioko Kids; duurzaam, kleurrijke en om hebberig van te worden. Kioko is een Belgische kleurrijk kinderlabel, van ecologische materialen zoals; duurzaam biokatoen & woll. De breisters gaan dagelijks vrolijk aan de slag in Peru met Alpaca wol, en de items worden ethisch geproduceerd in Marokko door meesterlijke  stikkers.

Kinderen moeten kinderen kunnen zijn. 

Bij Kioko laten ze heel duidelijk naar voren komen dat “Kinderen moeten kinderen kunnen zijn” deze gedachte sta ik volledig achter, ieder kind hoort een onbezorgde jeugd te ervaren, vol plezier en vol verwondering moeten zij de wereld kunnen ontdekken.  Kinderen moeten vrij zijn om zelf hun identiteit te kunnen vinden zonder stereotypes. De stoffen en prints zijn dan ook uni- sex, zo kunnen ze zelf hun eigen unieke stijl ontdekken en geloof mij; onze jongens hebben wel duidelijk een eigen mening, en stijl, ondanks dat ik dagelijks hun kleding uitkies, weet ik wel precies waar zij van houden.

                                                                                                                                                                                            Tip; rol de mouwen héél makkelijk omhoog bij deze jas, het geeft een speelse en vrolijke stijl. 

Inspiratie opdoen uit verschillende culturen. 
Kioko is ontstaan doordat zij geïnspireerd worden door de natuurlijke verwondering, geluk en creativiteit van Kinderen. Duurzaam en ethisch gemaakt onder het motto vóór kinderen, en niet gemaakt door kinderen. De kleuren en prints reflecteren de natuurlijke verwondering en ook de kinderlijke fantasiewereld, waardoor kinderen gewoon kind kunnen zijn en dit vooral in hun eigen stijl. Ook staat het merk voor kindermode die  niet van volwassenen mode afgeleid is. Het label is samengesteld door de inspiratie die zij regelmatig opdoen uit verschillende culturen. Kioko combineert duurzaam met kleur, en stralen vooral veel rust en puurheid uit.

Kindercollectie van Kioko Kids. 
De kindercollectie van Kioko geeft je kind de kans om schattig, stijlvol, stoer en vooral kleurrijk gekleed te zijn, zodat je kind volop de kans krijgt volop hun eigen leuke stijl en persoonlijkheid te ontwikkelen.  Op het moment is het grootste deel van de kindercollectie vor meisjes of unisex, terwijl het merk groeit, voegen ze steeds meer jongens items toe! Als je voor een item uit de Kioko collectie kiest, kies je voor duurzaam, ecologische en zijn je kinderen klaar om met veel verwondering, op avontuur te gaan en de wereld te ontdekken.

GIVEAWAY |Kioko Kids kadobon t.w.v. €50,-

En dan nu goed nieuws voor alle ouders die Stylekids Magazine maar al te graag lezen! Van Kioko Kids mag ik een kadobon verloten onder mijn lieve lezers. Wil je kans maken op een kadobon t.w.v. 50,- euro, dan moet je het volgende doen;

1. volg @kiokokids en @priscillakroezen op Instagram
2. laat hieronder een comment achter waarin je iets leuks vertelt
3. meedoen kan t/m 1 april 2018, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Meld jezelf HIER aan voor de kadobon.

Veel geluk met meedoen en wie weet shop jij binnenkort met de kadobon bij Kioko Kids!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Kioko Kids | www.kioko.be