Speel- en doe Paradijs ‘De Koperenezel’.

 

Ben je nog opzoek naar het perfecte uitje op een vrije dag, breng dan een bezoekje aan kinderboerderij, speel- en doe paradijs ‘De Koperenezel’. Je beleefd hier een gezellig en speciaal dagje uit, je kan opstap met een ezel en tegelijk genieten van de natuur op de Veluwe. Leuk voor jong en oud.

Het begon ooit als fokkerij van ezels, inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de leukste kinderboerderijen van Nederland. Bij de koperenezel kan je terecht voor een speciaal dagje uit; wandelen met ezels en picknicken in de prachtige natuur van de Veluwe. Daarnaast kunnen de kinderen knuffelen met de dieren, want zij hebben naast ezels ook cavia’s, konijnen, hangbuikzwijntjes, geiten en nog veel meer leuke diersoorten. Er is ook mogelijkheid om gebruik te maken van de binnen- en buitenspeeltuin, het sfeervolle boerenterras en van de skelterbaan.

 

Ik vond het heerlijk om een dagje te wandelen op de Veluwe met de ezels, in alle rust onthaasten. Voor een compleet verzorgde picknick hebben we ervoor gekozen om twee picknickmanden mee te nemen, gevuld met heerlijke lekkernijen. Onderweg waren er genoeg mooie plekjes om even te rusten of een hapje te eten. Het was een onvergetelijk dagje uit op de Veluwe!

 

 

De ezels zijn zulke lieve, zachtaardige dieren en gingen op een rustig en eigen tempo met ons de route af. Dit uitje is echt perfect voor de ontspanning, plezier en vooral ook om te genieten van de mooie natuur. Wij gaan zeker nog een keer terug!

De koperenezel is het hele jaar open van 10:00 tot 18:00 en ’s avonds op afspraak, met uitzondering van eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag. De entree is maar 1,- het bedrag wordt gebruikt voor het onderhoud, dierenwelzijn en vernieuwing van het park. Mede dankzij stichting vrienden van de koperen ezel kunnen zij de entree prijs aantrekkelijk laag houden.

www.dekoperenezel.nl

 

         

6.269 replies on “Speel- en doe Paradijs ‘De Koperenezel’.