Le Chic. Tule, extra ruches de bekende touch.

 

 Kennen jullie Fayèn al, het meisje waar ik heel trots op ben. Niemand weet nog dat ze prinses is, maar dat ze speciaal is, zie je meteen. Of ze nou een jurkje draagt of een rokje met t-shirt, met Le Chic voelt ze zich heel bijzonder. 

Ze straalt, zodra ik haar de kleertjes geef en kan niet wachten om de kleding aan te trekken. Ze lacht, ze straalt, ze danst en kijkt met sprankelende oogjes om haar heen of iedereen haar mooie nieuwe jas ziet. 
 Natuurlijk zwiert het jurkje van Fayèn de prinses als ze een pirouette maakt, danst haar rok achter haar aan. En als ze buiten speelt, spelen de ruches mee. Tule rokken en een prachtige, roze winterjas. Le Chic weet precies waar meisjes van houden. Iedere prinses heeft weleens een spijkerbroekendag. Maar dan wel eentje met glitters erop natuurlijk, of iets anders leuks. En soms blijven de roze kleren even in de kast om plaats te maken voor een zwarte jurkje, fake leather rok en een bomberjacket. Net iets stoerder maar nog steeds met de bekende ‘Le Chic touch’. 

Heerlijk comfortabel is het joggingpak met girly ruffles. Natuurlijk verkrijgbaar in roze maar voor de stoerdere prinsesjes kunnen ook kiezen voor zwart. Als er écht iets te vieren is, heeft Fayèn alle reden om uit te pakken. Met tule, extra ruches, een roze jasje en diadeem. Meer is altijd meer vindt ze. Zo is ze is het stralend middelpunt, precies zoals zij dat wil. Vandaag speelt ze, danst ze, klimt ze, zingt ze.. Fayèn de winter princess! 
Voor verkoopinformatie
Le Chic | www.lechicfashion.eu     
 
 
 
 
 

5.854 replies on “Le Chic. Tule, extra ruches de bekende touch.