Ik ben géén prinses in de keuken.

Lilliputiens doet zijn intrede in de keuken, een plaats waar veel ouders heel wat tijd door brengen. En waarom dan niet ook met de kinderen? Het werk van grote en kleine handjes samen, zorgen gegarandeerd voor heel wat leuke momenten en een overheerlijk resultaat!

‘Mama, mag ik mee helpen?’. De jongens willen altijd mee helpen en vinden het fantastisch om mee te mogen doen met al de bakactiviteiten in de keuken! Met de bakspullen van Lilliputiens wordt bakken wel heel erg leuk, samen aan de slag om verrukkelijke dingen te bakken! Mijn hulpjes staan al tye trappelen.

Bak-accessoires voor kinderen.
De baklijn van Lilliputiens heet “Little Chef” en ziet er zeer speels en vrolijk uit! Niet alleen voor kinderen, want zelfs ik word er hartstikke enthousiast van! Maar om eerlijk te zijn ben ik echt geen geweldige kok en al zeer zeker geen prinses in de keuken. Maar ik heb mezelf voorgenomen om eens wat meer tijd in de keuken door te brengen en met behulp van het bijbehorende kookboek, moet dat vast mogelijk zijn. Met het kookboek bak je met simpele recepten die deels samengesteld zijn door een bekend Belgisch bakkersduo Michel & Augustin, in een handomdraai de heerlijkste lekkernijen!

Quality time met je kinderen.
Voor kinderen, voor jezelf, voor elkaar is het ontzettend fijn en belangrijk om samen tijd door te brengen. En met deze handige recepten en met de mooie bak-accessoires, is deze quality time ontzettend gezellig, leuk en ook nog eens hartstikke leerzaam.

Leuke bak-accessoires voor kinderen.
De bekende Lilliputiens karakters komen terug in deze toffe bak-accessoires. De beer César vindt je bijvoorbeeld op de klopper, de bakmat, als grote en kleine cakevorm én als stempel voor op koekjes terug. Vosje Alice komt onder andere voorbij in de rubber spatel, op de servetten en het schort. De recepten uit het boek zijn ook niet mis, want tijdens de ons bak moment mochten de kinderen uiteraard ook aan de slag en werd er veel geproefd! De zandkoekjes en chocoladetaart zijn echt fantastisch! Er is in de recepten echt rekening gehouden met kinderen, want de recepten zijn niet te ingewikkeld en duren niet te lang om samen in elkaar te knutselen. De perfecte bezigheid voor een vrije middag, met een heerlijk resultaat!

Thuis bakken met Little Chef.
Deze week gaan wij heerlijk genieten, want wij gaan thuis aan de slag met de recepten en de vrolijk gekleurde bak-accessoires! Lijkt het jou ook leuk om samen met je Little Chef plezier te maken en de keuken in te duiken? Dan zijn dit de artikelen waar je naar opzoek bent! Van stempels voor zandkoekjes, klopper, keukenschort met koksmuts tot receptenboek en bakvormpjes. Wij zijn compleet! De Lililliputiens bak lijn is online hier verkrijgbaar vanaf €6,99 voor de rode eigeel scheider en tot €18,99 voor een grote Cecar bakvorm. Wij verzamelen hier nog even verder..

Keukenschort, klopper, lepel, eigeel scheider, bakvorm… Alles is er om van elk dessert een succes te maken en te genieten van de lekkerste zoetigheden. Met mama of papa als hulpkok, wordt het bakken van heerlijke desserts en vier-uurtjes een moment van jullie samen, een herinnering voor altijd . Met Little Chef is bakken kinderspel.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Lililliputiens. 

 

 

 

 

 

7.295 replies on “Ik ben géén prinses in de keuken.