Monochroom en toch spicy by Little Black Pepper

Little Black Pepper: Monochroom en toch spicy
Dit heerlijke monochrome merk is opgericht door 2 lieve, enthousiaste dames. De strakke prints en de zwart witte kledingstukken worden in beperkte oplage gemaakt. Zo blijft de collectie modern, fris en uniek. Tegenwoordig is er veel in zwart-wit en dat is niet voor niets. Het is leuk, fris en tijdloos.

Little Black Pepper staat voor kwaliteit
Little Black Pepper staat ook voor duurzaamheid. De kwaliteit en duurzaamheid van de stoffen is heel belangrijk. Omdat je kleding toch vaak de hele dag aan hebt en omdat direct in contact staat met je huid, is het belangrijk dat er geen chemische stoffen in verwerkt zijn. En de stoffen voelen ook zo fijn aan, alsof je niks aan hebt. Ideaal voor die bewegende kleintjes. Of voor de baby’s die alleen nog maar liggen.

Shirts en leggings
De collectie bestaat uit shirts, leggings en haarbandjes. Grotendeels zwart-wit, met slechts een paar andere basiskleuren ter aanvulling. De prints spreken voor zich. Ze zijn modern, stijlvol en toch ook klassiek. De stoere Azteken print, of de simpele stippen die altijd iedereen goed staan. Ook zijn er effen shirts en leggings. Alle prints zijn ook verkrijgbaar in zowel shirts als leggings, zo kun je zelf lekker combineren. De visgraat kan prima met een effen shirt bijvoorbeeld.

Voor baby’s en peuters
Little Black Pepper is echt een leuk merk voor baby’s en peuters. De maten gaan van 50 t/m 104. Al de kledingstukken zijn unisex. Hoe fijn is dat. Ook leuk om aan de aanstaande mama’s te geven, ook als het geslacht van de baby dus nog niet bekend is. Deze gave kledingstukken zijn te vinden in diverse winkels en uiteraard in de webshop. De prijs-kwaliteitverhouding is prima. Geen vale kleding na een paar keer wassen en dat is wel erg fijn met zwart als een van de hoofdkleuren!

www.littleblackpepper.nl | gratis verzending vanaf 50,- NL & 75,- BE, DU, UK | Verzending binnen 1-2 werkdagen | veilig betalen via iDeal PayPal & Credicard | maat 50 t/m 104
Little Black Pepper is ook te vinden op FACEBOOK & INSTAGRAM