Rustig slapen met slaapjes balm.

Saar Soleares is een lijn met natuurverzorgingsproducten voor baby en kind. De luxe balsems, oliën en parfums zijn allemaal handgemaakt in kleine batches, gedistilleerd met biologische bloemen en bijen producten, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van additieven. De producten zijn van hoge kwaliteit en 100% veilig voor je baby, kind, jezelf én het milieu!

Het verhaal begon met een familierecept uit de boomgaard van een overgrootvader in West-Europa. Het was een bijenwas zalf die zij jaren geleden uitprobeerde op de onbezonnen huid van een meisje. Binnen drie weken na het gebruik van deze zelfgemaakte zalf was haar huiduitslag verdwenen. Door deze ervaring, werd er geloofd in de helende kracht van natuurlijke producten. Zo ontstond er een lijn van prachtige biologische producten: S A A R.

Balsems, oliën en parfums. 
De luxe balsems, oliën en parfums zijn handgemaakt in kleine partijen en gedestilleerd door biologische bloemen en bijenproducten, zonder gebruik van andere additieven. Ze zijn geformuleerd met geuren en ingrediënten die inheems zijn in de Middellandse Zee. De prioriteit is om producten van hoge kwaliteit te maken die gezond zijn voor u, je kind en het milieu. S A A R ondersteunt de biologische landbouw en bijenkorven.Een favoriet ingrediënt.

De Slaapjes Balsem bevat St Jan, een favoriet ingrediënt bij S A A R vanwege de kalmerende uitwerking op het gemoed. Na een drukke dag spelen, vol avontuur en de wereld verkennen hebben veel kinderen moeite om weer tot rust te komen.
                                                                                                                                      “Aphodrite gave the rose flower beauty as her gift and Dionysus added nectar to give it a delicious sweet fragrance.”

 
Naar dromenland. 
De balsem doe ik bij de jongens op het voorhoofd, onder die lieve kleine voetjes en ook wrijf ik het zachtjes op hun buikje voor het slapengaan. De geur van de lavendel omringt je kindje met een rustgevende werking, die ze naar dromenland brengt.
Little Favorites Shop
De producten van Saar Solears zijn stuk voor stuk heerlijk voor je kindje, maar ook voor jezelf prima te gebruiken. De producten van S A A R, shop je online in de webshop van Little Favorites. De online conceptstore is voor baby’s & kids, met exclusieve (internationale) merken en originele, handgemaakte items. Little Favorites haalt maar al te graag de krenten voor je uit de pap en streeft altijd naar een uniek assortiment.
Houd er rekening mee dat de webshop met een kleine voorraad werkt, dus wacht niet te lang met bestellen als je iets unieks online ziet komen. Leuk om te weten is dat Little Favorites van sommige merken het enige verkooppunt in Nederland en België is. Little Favorites heeft naar mijn mening een hebberig makende webshop met alleen maar unieke items.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Little Favorites – www.littlefavoritesshop.com.