Living the slow life and jumping the couch.

Terwijl de zomer dit jaar nog echt van start moet gaan, is de Jumping the Couch zomercollectie al in huis. Natuurlijk zijn er veel vertrouwde unplug-, jump & play kenmerken, zoals de rijke details en de goede pasvorm in de collectie verwerkt, maar ook net zoveel nieuwigheid en frisheid!  

 First things first. Vandaag gingen we eens lekker even op de bank hangen. Een muziekje maken, dansen, zingen en vooral springen. En morgen, nou morgen weer een nieuwe dag. Dat zien we dan wel weer. That’s us! Living the slow life and jumping the couch. De jongens bewegen zichzelf graag voort in comfortabele, classy en chille kleding. Onze boys staan graag in de relax modus. Yoo, Keep calm. First things first. En dat is ook wat deze fijne nieuwe collectie uitstraalt. 

 In 2017 is Jumping The Couch gelanceerd. Een jongenslabel in de maatcategorie 98/104 tot en met maat 152. Geïnspireerd door digitalisering waarbij smartphones en tablets een favoriet stuk speelgoed zijn geworden ontstond het idee voor dit boys label. JTC legt de nadruk op een unplugged lifestyle met spelen versus gamen.
  Musthaves uit de nieuwe collectie.  De collectie van Jumping the Couch heeft een fijn thema ‘unplug, jump & play’, wat zich ook dit seizoen weer vertaald in een compleet assortiment met onder meer comfortabele denim en sweat shorts, die gecombineerd kunnen worden met shirts, polo’s, longsleeves, blousjes, een denim jacket en een bomber. Er is voor elk wat wils. Voor de jeanslovers de Denim shorts, voor op het strand kan je gaan voor een vel kleurtje en voor sportieve activiteiten trek je bij je zoon een sweat short aan de billen. Natuurlijk is de kleding uit de collectie onderling makkelijk met elkaar te combineren.    

Mijn favorieten. Dan is het nu tijd voor mijn favorieten; de nieuwe collectie is zo comfy en classy, een keuze maken was lastig. Het is allemaal zo cool, hip en stijlvol. Ik stelde voor Jaihzihiön een fris gekleurde set samen. Ik maakte de keuze voor het groene t-shirt Unplug, gecombineerd met een denim orange short en ik stijl de set maar al te graag af met een grijs blousje. Het blousje maakt het speels. Zoals veel van jullie al weten; ik hou van laagjes!

De set voor Jizhmahaël daar word ik ook onwijs vrolijk van. Jizh heeft een heel andere smaak en stijl dan zijn kleinere broertje. Als de mogelijkheid zich voordoet hou ik ook zeer zeker rekening met zijn eigen stijl en laat Jizh nou net geluk hebben. Ik heb gekozen voor de grijze denim short, met het bijpassende spijkerjasje en daaronder draagt hij een zomerse blouse met een all-over print. Dat blousje.. Alleen als ik eraan denk word ik al blij, en dan het denimjasje erover, perfect! Laat het voorjaarszonnetje maar komen!

  Een stoere en frisse look. De Boys Denim shorts geven naast een duidelijk jeansgevoel ook een zomerse feel. We zien all-over prints, hippe kleurtjes en dat niet niet alleen op de shirts, maar ook op de shorts. Verschillende tinten denim worden gecombineerd met neon yellow en orange met als tegenhanger donkerblauw en groen, wat zorgt voor een stoere en frisse zomerse look. Ook bij de shirts en shorts springt het printje met de haaien vin meteen in het oog, waarbij het wordt aangevuld met streepjes en hippe truien voor tijdens de zwoele zomeravonden. www.jumpingthecouch.com/

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Jumping the Couch

.

6.277 replies on “Living the slow life and jumping the couch.