Moodstreet. De look & feel van deze winter.

Moodstreet komt dit seizoen met twee nieuwe labels: Darlin voor de meiden en Fellow voor de jongens. Bij Moodstreet is ruimte voor verschillende Moods met een eigen look en feel! Ideaal voor de kids van nu. 
De Moodstreet Darlin collectie is lekker hip en trendy, aansluitende fit, mooie gladde materialen met stretch, maar zeker ook stoffen met een hoog aaibaarheid gehalte en duidelijk sprekende graphics. Kortom een uitgesproken look voor de meiden! Helaas, geen dochter hier, dus op naar de jongens.
  
Naast de collectie Darlin staat natuurlijk ook een stoere Fellow! De boys zijn hier altijd druk met flauwe grappen maken en gamen ook zo nu en dan graag, Jzih houdt zich ook veel bezig met het volgen van zijn favo youtubers en instagrammers! Bij al dat chillen, gamen en lol maken, moet je kleding erg comfy zijn en daar heeft Moodstreet duidelijk voor gezorgd! Hoodies en sweats spelen een grote rol en worden afgewisseld met tee’s waarop een eenvoudig, rustig maar geraffineerd artwork op staat. Jizh houdt van classy en comfy en combineert graag een jog met een overhemdje. Jaih voetbalt en rent het liefst heel de dag buiten in zijn comfy artwork items.

Let’s go follow this little fellows.

www.moodstreet.nl 

 


5.555 replies on “Moodstreet. De look & feel van deze winter.