Musthave items uit de nieuwe collectie van Sturdy.

Sturdy is een merk van Nederlandse bodem voor jongens in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Met twee collecties per jaar verdeeld over drie thema’s kan het winkelbeeld regelmatig vernieuwd worden. 

Onder de jongens mama’s is Sturdy een heel bekend kinderkleding merk. Wat mij enorm aanspreekt is dat zij de collecties altijd verdelen over drie thema’s die goed met elkaar te combineren zijn. Er wordt vooral ook dit seizoen weer gebruik gemaakt van stoere, vrolijke en heldere kleuren met gave details. Bij Sturdy kan je terecht voor stoere sweaters, broeken en shirts in de maten 92 t/m 140.

De set die Jaihzihiön draagt is naar mijn mening echt dé musthave set van Sturdy dit seizoen. Ik word als eerst heel blij van de geruite blouse met op de voorkant drukknoopjes, past helemaal bij het wood thema. De denim broek is een Slim model en in de taille zit een verstelbaar elastiek. De broek sluit door middel van een schuifknoop. De broek heeft een speciale verfbehandeling gehad, waardoor ieder item een unieke uitstraling heeft. De broek heeft een stijlvolle vintage-look, dit past natuurlijk perfect bij de trend van deze winter! In combinatie met de blouse, maakt dit voor ons het setje van deze winter.

Sturdy is online te vinden via www.sturdy.nl en volg ze direct online op instagram >> @sturdy. Hou onze instagram goed in de gaten, want binnenkort gaan we opzoek naar een jongentje wat model wil staan en wil schitteren voor mijn lens!

Shop my style van STURDY online of bij één van de onderstaande retailers: