Oh, ik hou ervan. Breisels!

Oh, ik hou ervan. Breisels! Een warme sjaal of een heerlijke omslagdoek, maar ook een vest is één van mijn favorieten bij Breizuss. Marja is het gezicht achter de breisels, zij maakt alles op de hand. Een slow proces wat tijd vraagt. Slow fashion staat voor respect voor het milieu, dier én mens. Minder verspilling en bewuste keuzes dragen bij aan het welbevinden in de wereld van nu. Als je van handwerk houdt ben je bij Breizuss op de juiste plek.

De items van Marja zijn met zorg en aandacht ontworpen. Van een fijne omslagdoek, naar een warme sjaal, toch liever een stijlvol vest of een jurkje? Stuk voor stuk unieke items, want van iedere creatie is er in de webshop van Breizuss maar één. Met de hand gebreid in hippe kleuren, mooie steken, en steeds vaker gebruikt Marja ecologische wol. Wol met een goed verhaal draagt volgens Marja bij aan het ‘Brei’werk-plezier.

Het aanbod in de webshop wisselt regelmatig, omdat ieder ontwerp uniek is, moet je er snel bij zijn. Voor je het weet is jouw favoriet alweer verkocht. Mocht je toch je oog hebben laten vallen op één van de breisels en is het helaas al uitverkocht of wil je toch liever dat leuke model in een andere kleur of structuur? Dan kan je altijd contact opnemen voor de mogelijkheden, Marja verzorgt ook “Breiwerk op bestelling”.

Lastig om via het internet een keuze te maken? En wil je liever eerst het item zien, voelen en passen? Dan heb ik goed nieuws want de slow-knitwear hangt ook in de winkel. Deze winkels hebben oog voor Nederlands design, want Breizuss staat voor hippe, lieve, mooie en stoere breisels van Nederlandse bodem.

Gefeliciteerd Susanne Bont – van der Vlist, ik nodig je uit voor een fotoshoot op locatie, samen met je dochter.

Deze blogpost is tot standgekomen in samenwerking met Breizuss.