Om van te watertanden.

Het Nederlandse kinderschoenenmerk Koel4kids is in september 2006 opgericht met als doel een verfrissend, kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbaar kinderschoenenmerk te introduceren, en dat is een feit! 

De nieuwe wintercollectie is om van te watertanden, maar over smaak valt niet te twisten zeggen ze weleens. Als je, je garderobe voor deze winter aanvult met deze knalrode sneakers, is dat direct duidelijk. Schoenen maken een outfit compleet. Ze moeten comfortabel zitten, maar er ook goed uitzien.

De kinderschoenen van Koel4Kids zien er niet alleen goed uit, maar er is ook gedacht aan de comfort en kwaliteit besteedt. De rubberzolen hebben een goed antislip profiel en zijn zeer slijtvast. Tevens zijn de zolen schok dempend met een zachte hak-opvang waardoor de spieren, gewrichten en wervelkolom worden ontzien. Verder zorgen de zolen voor een goede afwikkeling van de voet.

Een gave outfit geshopt en ben je op zoek naar de stijlvolle, maar hippe kinderschoen? Bekijk dan de eigen webshop van Koel4kids, heel cool, voor kids, allerlei kleuren en maten.. Ik vind het belangrijk dat onze jongens op goed schoeisel rondrennen en ravotten, maar tegelijk wil ik ook dat ze er trendy uitzien, bij Koel4Kids komt alles samen.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met KOEL4KIDS & CLAESENS