Overspoeld, maar perfect voor een zwoele zomeravond.

Overspoeld met nieuwe collecties online, maar ook offline. Ik word er heel blij van, maar tegelijk kan ik soms echt géén keuze maken. Herkenbaar? Er is zoveel te vinden en het één is nog leuker, dan het andere. Hoe maak je dan de keuze voor een ‘perfecte’ zomerse set? Of kies je voor een set die neutraler is en passend bij meerdere jaar getijen? Ik vind het altijd een lastige keuze, dit keer ging ik voor dé perfecte ‘Zwoele zomeravond’ set.

De nieuwe jongens collectie van Tom-Du Kinderkleding is voor jongens verkrijgbaar vanaf maat 80 tot 182. Hippe t-shirts, stoere shorts en vrolijke prints waarin de jongens makkelijk kunnen stoeien, spelen en rennen. Leuk te combineren en onwijs comfortabel. Ik laat je kennismaken met onze twee favoriete items uit de nieuwe zomer collectie voor jongens. Het is een collectie waar je blij en vrolijk van wordt. Ik heb de keuze gemaakt voor deze lichte 5- pockets jog jeans, en deze comfortabele broek past perfect bij het grijze ‘Got to Travel’ shirt. Het shirt heeft een vintage ‘oil wassing’, voorzien van een gave fotoprint met oranje details. Perfecte set voor de lente, of voor de nog iets té frisse zomeravonden. De jeans heeft 5 broekzakken, Jizhmahaël kennende verdwijnen daar dit voorjaar allerlei schelpjes, steentjes en overige waardevolle vondsels en vindsels in.


Tom-Du is al meer dan twintig jaar actief in de kinderkleding branche. Het familie bedrijf heeft enorm veel ervaring in het creëren van originele collecties en goede producten. Kleding waarmee kinderen lekker kunnen chillen, spelen en kunnen binnenstappen op een feestje. De kleding is comfortabel en vrolijk, zo ook de unieke kledingparty’s. Als ik aan de  Tom-Du kledingparty denk waar de kinderkleding exclusief te verkrijgen is, denk ik direct aan de tupperware party’s van mijn oma en moeder uit mijn kindertijd. Ik herinner mezelf dit altijd als een gezellige avond, gevuld met vrienden en familie van mijn ouders. Een vrolijke avond voorzien van een hapje en drankje, en als ik wat later op mocht blijven, vond ik het stiekem reuze interessant.

Tom-Du maakt van shoppen een feestje niet alleen voor jou, maar ook voor je vriendinnen. Door heel het land worden exclusieve kledingparty’s gegeven, en kan je genieten van een gezellige avond. Tijdens de kledingparty heb je alle tijd om bij te kletsen, de kleding te zien, voelen en daarnaast ook nog eens advies te krijgen van een verkoopster.

Laat je zoon deze zomer stralen in de leukste kindermode van Tom-Du. Welk item is jouw favoriet?

www.tom-du.nl | i.s.m. Tom-Du Kinderkleding.