Pareltjes aan de wand van Desenio.

DESENIO | Bij Desenio heb ik een aantal posters besteld voor aan de wand in onze slaapkamer , maar ook voor de nieuwe kinderkamers. In de webshop >>  DESENIO  is er een groot aanbod aan posters van hoge kwaliteit en tegen goede prijzen. Zij staan erom bekend dat zij aansluiten bij de nieuwste interieurtrends met de juiste kleuren en motieven.

De visie van Desenio is simpel: trendy en mooie kunstposters (die iedereen zich kan veroorloven) voor een Scandinavisch interieur. Desenio is gestart in 2010,  zij zijn gestaag gegroeid en tegenwoordig online te vinden in meer dan 30 landen en betreden zij voortdurend nieuwe markten. Bij Desenio vindt je een van breedste posterassortimenten en ophangaccessoires in de vorm van lijsten, houders, hangers en klemmen. 

Ik had wel even moeite om te kiezen uit al die gave posters. Je kunt namelijk posters met tekst, kinderposters, zwart-wit foto’s, illustraties, gouden prints en nog veel meer vinden in de webshop en tsja maak daar dan maar eens een keuze uit… Wat ook leuk is om te weten over de posters is dat zij zelf ook veel van de motieven maken, maar het team van Desenio heeft ook kunst van kunstenaars van over heel de wereld in de webshop. De missie van Desenio is om klanten op een eenvoudige en goedkope manier te helpen hun woning mooi en inspirerend in te richten. Ik raad je ook aan om regelmatig eens een kijkje te nemen in de shop, want het assortiment wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe motieven en producten. Voor mijn posters heb ik direct ook bijpassende lijsten besteld, deze vindt je hier >> LIJSTEN. 

Wat vinden jullie eigenlijk van mijn uitgekozen posters? Ik ga snel nog even een uurtje klussen in één van de nieuwe kamers, dan kijk ik straks terug naar jullie leuke reacties. Ik kan niet wachten tot ik binnenkort een foto kan delen van de posters aan de wand.

Je kunt Desenio volgen op Facebook en Instagram, zodat je altijd op de hoogte blijft en kunt zien wanneer er aanbiedingen zijn. De unieke code STYLEKIDS geeft je 25% korting op posters. De actie is geldig van 12-09-2017 tot 14-09-2017 op www.desenio.nl. Volg @desenio op instagram voor meer inspiratie!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Desenio.

 


Het kussentje shop je online bij Kusje op je Hart, het dekentje vindt je online bij Oohnoo en het kledingsetje komt uit de webshop van Baby- en Peuterkleding.

Het dekentje shop je online bij Oohnoo en het broekje shop je online bij Baby- en Peuterkleding. 


De tas shop je online bij Alltime Favorites en de strawhat is uit de zomercollectie van Claesens Netherlands.