Zomerkriebels in mijn bol.

Langzaam druppelt de nieuwe collectie schoenmode weer binnen. Vrolijke kleurtjes en open schoentjes; ik krijg er zomerkriebels van in mijn bol. Ik neem jullie graag mee naar de wereld van de nieuwste schoenentrends voor deze lente en zomer bij Red-Rag.

Afgelopen week ontving ik van Red-Rag boys & girls weer een paar uitdagend en prikkelend – eigenwijze schoenen. De schoenen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en bijzondere materialen voor stoere kids. Opnieuw een fashion collectie met mooie eigen prints, en met een flinke dosis humor.

 

 

Terug naar de natuur. 

Dit seizoen is alles anders, terug naar de natuur. Het thema van de collectie is gebaseerd op “Change” en alle veranderingen in de wereld die nu zo snel gaan. De mode, kleuren en stijlen. Maar Red-Rag blijft haar eigen eigenwijze verhaal houden en daar hou ik van. Iedere collectie zorgen zij voor goedgemaakte schoenen. Van de allerkleinste die kruipen tot de tieners die al alles denken te weten. Stoer en eigenwijs. Daar staan ze voor bij Red-Rag. Elke groep heeft zijn eigen logo’s, prints en alle schoenen zijn compleet onderscheidend.

Girls, girls, girls! 
Red-Rag girls gaan deze zomer voor de meest prachtige sandalen met geweldige details en mooie metallic loafers. Ook zie ik deze zomer super stoere boots in kekke voorjaarskleuren en least but not least: sneakers en gympen. Prachtig leer, satijnen veters en opvallende plateauzolen. Deze shoes zijn echte eyecatchers aan je voeten!

 

Boys, boys, Boys! Bij Red-Rag boys zie ik een combinatie van verschillende materialen, opvallende sportzolen en stoere leersoorten. Blauw blijft een belangrijke kleur, maar daarnaast springt de accentkleur Red-Rag rood samen met de eyecatcher neongeel er ook echt uit! Sportieve sneakers en stevige schoenen voor boys die weten wat ze willen en niet bang zijn om op te vallen. 

 

De Red-Rag Sneaker. Jaihzihiön gaat deze zomer voor een echte eyecatcher ‘Red-Rag Sneaker’. Dit blauwe model 15293 heeft een buitenkant en binnen voering van leer en het voetbed is uitneembaar. De gestikte lijnen en rode details maken het stoere model helemaal af.  www.redrag.nlDeze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Red-Rag

// Schoenen: Red-Rag // Outfit: Mainio Clothing // Jas: Lief! Lifestyle //  

5.393 replies on “Zomerkriebels in mijn bol.