Op naar de zon.

Canvas Holidays, publiceerde twee weken geleden; “Canvas maakt je blij maand”. Waar zal ik beginnen? Mijn hoofd zit vol blijdschap en enthousiasme.

Een reis cheque winnen? 

Laat ik in ieder geval eerst vertellen hoe het allemaal begon. 2 dagen geleden verscheen er op mijn tijdlijn het bericht; “Meimaand – Canvas maakt je blij maand!”. Op dit moment twijfelde ik géén seconde.  Ik hou van reizen en ik wil dan ook niets liever als met het gezin deze zomer weer genieten, we zijn immers al maanden aan het voorbereiden.

Direct stuurde ik een reactie in op de actie van Canvas Holiday. Ik besloot om een foto toe te voegen van ons gezin en zoals gevraagd heb ik de persoon met wie ik graag op reis wil getagged; Yalmard en onze kinderen. Ik ging er zeer zeker niet vanuit dat Canvas mij echt blij ging maken, want er waren zoveel reacties.

 

Na gisteravond ben ik er van overtuigd dat “Meimaand – dé Canvas maakt je blij maand is!” Het was aan het eind van de avond en ik had nog niet mijn social mediakanalen gecheckt. S’middags had ik nog wel gereageerd want Canvas Holidays gaf aan dat het nog maar een paar uur zou duren voordat zij bekend zouden maken, wie de reischeque gewonnen heeft. Door de drukte van de dag, heb ik er niet meer aan gedacht om tussen door even te kijken. Ineens zie ik net nadat de kinderen op bed liggen mijn mobiel een aantal keer oplichten. Allerlei pb’s van facebook vrienden waar ik eigenlijk nooit direct contact mee heb. Ik gaf er niet direct aandacht aan, tot dat ik opeens in de gaten kreeg dat ik genoemd werd door verschillende facebook vrienden. Ergens in mijn onderbuik begint het te kriebelen. Het zal toch niet waar zijn? Waarschijnlijk blijft het alleen bij dromen..

Ik zat nog even te kijken naar de miniaturen en ik dacht zie ik het goed? Het scherm valt uit, ik druk het snel weer aan, het scherm van mijn mobiel licht op. Mijn hart begint meteen sneller te kloppen. Ik zeg hard op; “Het is niet waar!” Daarna kreeg ik direct tranen in mijn ogen. Ik was oprecht zo ontzettend blij, kriebels in mijn buik en een hoofd vol blijdschap en enthousiasme. Ik heb volgens mij een minuut lang herhaald; “Nee, echt waar? Ik heb het gewoon gewonnen!” Yalmard kwam er bij en zegt; Wat is echt waar?

“Priscilla Kroezen, koop maar een grote fles zonnebrandcrème bij de drogist en haal de koffers van zolder, want jij gaat op vakantie! Gefeliciteerd, jij wint de fantastische cheque van 1000,- !”

 

Na dit nieuws heb ik de rest van de avond met een big smile achter mijn laptop gezeten. Ik was helemaal in de wolken en van werken kwam natuurlijk weinig meer terecht, ik kon maar aan één ding denken!

CANVAS HOLIDAY WEBSITE | INSTAGRAM | FACEBOOK