Restaurant aan het strand van Droompark de Zanding.

Een vakantie in eigenland kan net zo heerlijk en ontspannen zijn dan in het buitenland. Het is nou eenmaal zo dat kinderen zichzelf overal vermaken, vooral als je ze water en zand geeft. Laat het droompark nou een restaurant “Aan het Strand” hebben. Ideaal voor gezinnen. 

Het restaurant van Droompark de Zandig heeft een gezellige woonkamersfeer hier kan je terecht voor een kop koffie met gebak, een heerlijke lunch en een uitgebreid diner. Voor de liefhebber:  je kan ook lekker met een glas wijn bij de open haard en in de zomer zit je heerlijk op het terras met uitzicht op het strand, water en bos. Voor ons is het restaurant zalig en de ligging is perfect.  De kinderen spelen aan het water of genieten van de activiteiten aan het meer die georganiseerd worden, terwijl ik samen met mijn moeder geniet op het terras met de ene keer een kop koffie en de andere keer een heerlijk glas koude Ice-Tea.

Het restaurant heeft een gevarieerde menukaart met herkenbare maar kwalitatieve gerechten, ik moet eerlijk zeggen dat ze ons verleidt hebben nog een keer terug te komen.Naast onze gewone menukaart serveren zij ook hun Otterlo’tjes. Erg lekker en leuk! Het zijn verschillende kleine gerechtjes om van te smullen. Wat ik ook erg fijn vind is dat het restaurant tijdens het hoogseizoen dagelijks geopend is van 10.00 tot 22.00 uur, zo kan je na het avond eten nog lang op het terras plaats nemen, terwijl de kinderen nog heerlijk aan het spelen zijn.

Naast dat je plaats kunt nemen in het restaurant biedt het restaurant ook een OntbijtBox! Deze box is te bestellen via de App van DroomPark De Zanding of in de lobby. Handig om te weten is dat de OntbijtBox gedurende het weekend af te halen is tussen 09.00 en 11.00 uur. In het weekend bezorgen zij de box kosteloos bij uw accommodatie.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met droompark de Zanding. Bekijk Droompark de ook online via de Website,  Instagram of Facebook.