Stijlvol tussen de druppels door.

Druppies is het nieuwe laarzen merk wat Nederland gaat veroveren. Zij brachten vrolijk ogende kinderlaarzen online, voor stoere kids om hun voeten droog te houden tijdens regenachtig weer. De laarsjes zijn handgemaakt en van hoogwaardig 100% natuurrubber, een katoenen binnen voering en hebben een uitneembare binnenzool. Het comfortabele voetbed en de hippe kleuren maken van elke regenbui een feest!

Met Druppies aan je voeten kun je stijlvol en trendy deze herfst voor de dag komen. De vrolijk ogende kinderlaarzen uit de collectie van Druppies zijn echte eye-catchers en maken naar mijn mening je garderobe compleet. Het stoere regen- en zomerlaarsje onderscheid zich door een matte uitvoering van 7 hippe kleurtjes. Ze vallen ook op door de bijzondere aandacht voor details; een brede rand om de zool en twee reflectors aan de achterkant. De merknaam Druppies bovenaan in een cirkel geeft bovendien een extra vrolijke look.

Deze hippe regen- en zomerlaarsjes zijn gemaakt van 100% natuurrubber en zijn waterafstotend. Van binnen zijn ze gevoerd van katoen. Hierdoor beschermen ze de kindervoetjes tegen kou en regen. Zo kan je als ouders altijd rekenen op droge, warme voeten.

“You can’t buy Happiness, but you can buy Druppies and that’s kind of the same thing for your kid.”

De Druppies hebben een goede pasvorm en zijn soepel, waardoor ze lekker zitten en je er gerust een heel eind op kunt wandelen. Wij gaan er altijd op uit, weer of géén weer. Of de kinderen nu op het strand door de zee gaan lopen of een boswandeling maken, dat maakt niet uit. Tegenwoordig zijn laarsjes zo hip, dat kinderen het liefst ze dag en nacht aan willen hebben. Wat is belangrijk voor zulke populaire laarsjes in huis? Het is belangrijk dat deze wel een zeer goede pasvorm moeten hebben en laat Druppies daar nou aan gedacht hebben. De laarzen van Druppies zijn puur natuur, hebben een stoer design, zitten als gegoten, super veilig, lekker flexibel en een optimaal comfort!

Na het lezen van mijn publicatie ben je er denk ik wel uit? Surf naar www.druppies.nl en maak een keuze uit één van de 7 hippe kleurtjes. Voor welke kleur gaat jouw zoon en/of dochter?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Druppies.