Stoere, stijlvolle en comfy outfits.

SKURK | Sinds de lancering van de eerste collectie van dit hippe jongensmerk zijn wij al fan. Toen ik terug kwam van onze reis was ik dan ook heel blij dat de nieuwe wintercollectie al online ging en direct verkrijgbaar was. SKURK is de Scandinavische vertaling van de woorden boefje, schurk en rebel. Het stoere imago zie je terug in de iedere collectie, stijlvol maar stoer. SKURK valt op, het is niet zomaar een merk wat je overal ziet, draagt je zoon één van de items van SKURK, dan ga je voor stoer, stijlvol en comfy deze winter.

Achter de gave ontwerpen van SKURK zitten twee gepassioneerde dames met passie voor jongenskleding én jarenlange ervaring in de in de modebranch. De ervaring en passie is ook duidelijk terug te zien in de kleding. Ontwerpen met de juiste pasvorm, comfortabel én ook nog eens zeer betaalbaar. SKURK is precies wat jongens van deze tijd graag dragen en wat moeders ook leuk vinden

SKURK WINTER 2017-2018 | Deze winter zie je de kleuren: groen, rood, grijs en blauw terug. Uiteraard hebben veel van de items in deze collectie een eigen eyecatcher. Zo heb je sweaters van een heerlijke zachte stof met een badstof badge en een tekstprint of een rits aan de zijkant. Ook heb je deze winter sweaters met een fotoprint, een tekstprint of badge op de voorkant. Je hebt langer model longsleeves met een borduur op de voorkant, maar ook een longsleeve van melange garen.. Zoals je leest voor ieder wat wils, deze winter. Al de items voelen zo zacht aan dat dit zeker je favoriete boyslabel gaat worden!

Op naar een heerlijke comfy en zachte winter. Welk item is jouw favoriet?