Style Kids Magazine vernieuwd fashion-, reis- en lifestyle platform.

De website van het vernieuwde platform staat online. Hoera! Ik ben ontzettend blij, want STYLE KIDS MAGAZINE is vernieuwd. Onze samenwerkingen zijn een aantal weken geleden al op de hoogte gesteld en zij reageerden zo ontzettend leuk, dat we nog meer toffe items toegestuurd kregen. Deze verschijnen de komende maanden online in de nieuwe stijl.

Waarom is STYLE KIDS MAGAZINE veranderd?
Er is veel content al aangepast op de website en vernieuwd. We zijn er nog niet, maar wat ben ik al trots. Trots op het uiterlijk en op de nieuwe stijl. De stijl zal vooral dicht bij mezelf blijven; “My STYLE and  My KIDS”.
Vorig jaar dacht ik impulsief: HEY! Ik start een blog. De dag erna was het eerste blog klaar. Ik startte het blog en ik begon trouwe volgers uit te nodigen om hun kinderen te shooten, ik stylde de kids in de leukste fashion items van dat seizoen. Al snel merkte ik dat ik dat er veel tijd in ging zitten, tijd die ik helaas niet had.

Steeds vaker begon ik mijn eigen kinderen te gebruiken en in het begin dacht ik dat het voor de kijker saai zou zijn. Steeds dezelfde koppies in de nieuwste fashion en trends. Ik  heb geen dochters, dus we gingen al snel volledig over op items voor boys, maar ik wilde niet zo maar een blog, dus heb ik besloten mijn eigen brandrep platform op te zetten. Mega succes bleek al snel.

Dromen die uitkomen
Het was als een droom die werkelijkheid werd.  Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten en of men überhaupt op mij en mijn ideeën zat te wachten. Natuurlijk vind ik mijn kinderen de leukste, liefste en grappigste jongens die ik ken, maar ik ben bevooroordeeld en helemaal verliefd op ze. Nu blijkt dat JAIHZIHIÖN en JIZHMAHAËL leuke en populaire brandreps zijn en ze komen overal steeds vaker in beeld. Ik wist niet dat de jongens zo goed in de smaak zouden vallen bij al die toffe labels en webshops. Ik had ook niet verwacht dat mijn fotografiestijl zo goed past bij de Nederlandse, Europese en zelfs wereldwijde markt. Soms worden de jongens zelfs herkend en aangesproken en ik merk dat JIZHMAHAËL (de oudste) het allemaal steeds interessanter begint te vinden.

Passie en inspiratie
Net als vele anderen heb ik een passie. Mijn passie is fotograferen. Hier vind ik mijn rust in. Ik kan uren nagenieten van de foto’s die ik gemaakt heb van JAIHZIHIÖN en JIZHMAHAËL. Graag wil ik anderen inspireren met mijn beelden. Dat is mijn doel. Ik wil jullie inspireren om nog meer te genieten van het leven en het leven te leiden dat je zelf wil. Je weet nooit hoe het allemaal zal lopen, maar deze mooie momenten kunnen je dan niet meer worden afgenomen.

Met een personal ‘touch’ van mij, Priscilla?
Inmiddels heb ik een eigen stijl ontwikkeld die herkenbaar is en toch ook dicht bij mezelf staat. Fotografie, het schijven, de producten en onze jongens. Alles komt samen in STYLE KIDS MAGAZINE en daarnaast ben ik fulltime moeder. Mijn dagen zijn gevuld met fotografie, het schrijven van blogs, 2 avonden per week werk ik in een cultureel centrum, een ochtend per week help ik bij de gymles op school en ik maak deel uit van het OR team op de basisschool. Druk? Nogal! Leuk? Ja zeker, ik word hier heel gelukkig van.

 

De komende tijd op de agenda van STYLE KIDS MAGAZINE
Binnenkort ga ik zelfs voor STYLE KIDS MAGAZINE op reis, samen met mijn gezin. Hoe leuk en spannend is dat. Mijn grote liefdes en passie op een leuke locatie. Dit stond zeker ergens boven in op mijn wensenlijstje. Deze zomer gaan we op pad, maar ik verklap nog niks. Hierover kunnen jullie t.z.t. alles over lezen in mijn reisblogs.

Het SKM team is inmiddels flink uitgebreid. Er zijn nieuwe gastbloggers die persoonlijke verhalen met jullie delen, een Fashion Schrijfster, een Instagram Manager en een Collaboration Manager. Ik ben heel blij en trots dat zij deel uit maken van het SKM team. Zo kunnen we bouwen aan een nog groter online magazine. Het heeft me wat slapeloze nachten gekost en het heeft een hoop vrije tijd opgeslokt, maar het was me allemaal de moeite waard. Kijk naar waar we nu staan en vooral naar waar we nog heen gaan.

 

HOW TO BE A STYLE KID
– STYLE KIDS –
Never stop exploring.
Follow your style.
Stay Wild.
Walk barefoot, listen to the wind.
Always be yourself.
Say YES to new adventures.
Be Brave. Be Kind. Be Curious.

 

Onlangs is STYLE KIDS MAGAZINE in een nieuw jasje gestoken. Wij inspireren onze lezers door middel van ons hippe en trendy fashion-, reis- en lifestyle platform; “Style Kids MAGAZINE”. Ben je eigenaar/eigenaresse van een gaaf merk of webshop? Van Amsterdam tot Melbourne, wij gaan graag een samenwerking aan. Lijkt het je leuk als wij onze lezers binnenkort kennis laten maken met je bedrijf en/of service? Werk je op een reisbureau, ben je eigenaar van een accommodatie of vakantieverblijf? Lijkt het je leuk als wij hier gebruik van maken? Wij maken gave  professionele reis foto’s en schrijven de leukste reviews om gezinnen te inspireren! Twijfel niet. Get in touch!

NIEUWSGIERIG? Wil je meer informatie over STYLE KIDS MAGAZINE?
Wil je informatie over een eventuele samenwerking ontvangen of wil je weten wat wij voor je bedrijf kunnen betekenen? Stuur dan vrijblijvend een mail met al je vragen naar info@stylekidsmagazine.nl. Binnen twee weken sturen wij je de informatie toe.