Een subtiele eyecatcher aan de wand.

De producten uit de webshop van Ukkepuk Meubels zijn origineel, duurzaam en sterk. Alle producten die je vindt in de webshop zijn ontworpen met gevoel voor sfeer en vooral passend bij de tijd waarin we leven. Bij Ukkepuk zie je direct dat zij een vernieuwde kijk hebben op de inrichting van kinderkamers en hierdoor onderscheiden zij zich op het gebied van vormgeving en kwaliteit. 

Ukkepuk meubels is een Nederlands merk. De meubels worden geproduceerd in Europa volgens de richtlijnen van de in EU geldende veiligheidseisen. Als je graag een andere kleur wilt, in plaats van één van de standaard kleuren en/of maten, kan je contact opnemen, want zij leveren in overleg ook maatwerk. Spreekt de vormgeving je aan, maar ben je niet opzoek naar kindermeubilair, maar voor de inrichting van je kantoor of woning? Ook daarvoor kan je bij Ukkepuk Meubels terecht, zij hebben een achtergrond in meubel- en interieurbouw . Je kunt bij ze terecht voor uw meubelen of interieur ontwerpen én vervaardigen. Ben je op zoek naar een maatwerk dressoir, een vrijstaande keuken of een ander origineel meubel? Ook dan kan je contact opnemen!

Wij zijn druk bezig in de nieuwe kinderkamer van Jaihzihiön, daarbij hoort natuurlijk ook decoratie. Deze massief eiken wandhaak kon dan natuurlijk niet ontbreken; “het is naar mijn mening een eyecatcher aan de wand van de kinderkamer”. De wandhaak is vierkant met een 60 mm breedte, waardoor een kledinghanger gemakkelijk achter de haak te plaatsen is. Naast dat wij de wandhaken los gaan gebruiken in verschillende kamers, past deze haak ook perfect bij wandplank Vrolijk of Leuk die je ook in de webshop van Ukkepuk Meubels kan bestellen. Wij denken er nu over na of we de wandhaken als meubelgreep op een kast of lade zullen bevestigen, dat maakt het meubel helemaal af en het is weer net even iets anders. De haken worden per 4 geleverd, en kunnen gemakkelijk zelf worden gemonteerd. Wij hebben de keuze gemaakt voor de wandhaken in de kleur Naturel Eiken, maar de haken zijn er ook in wit (white-wash) of grijs (grey-wash) eiken. Allen afgewerkt met een kindvriendelijke lak op waterbasis.


| Noeser longsleeve uit de webshop van www.uberleuk.nl | Posters uit de webshop van www.desenio.nl | De kleding die Jaihzihiön draagt uit de webshop van www.babyenpeuterkleding.com | Het leeuwenkussentje uit de webshop van www.kusjeopjehart.nl | Het dekentje uit de webshop van www.ooh-noo.com |

Ook deel ik nog een leuk nieuwtje uit de webshop van Ukkepuk: De nieuwe kinderkamer lijn van Ukkepuk staat online en heet STERK. De grafische lijnen geven deze meubelserie een krachtig karakter. Daarnaast is het ledikant zeer praktisch met een uitneembaar hek, en bied de commode en linnenkast veel opbergruimte. De meubels staan stevig op de vloer en kunnen tegen een stootje. Deze meubels zijn niet beperkt tot de kinderkamer, maar ze kunnen een leven lang mee! Het bed uit deze serie is een prima opvolgbed wanneer je kindje uit het babyledikant is gegroeid en toe is aan het eerste ‘grote bed’!

Dit blog bericht is tot stand gekomen in samenwerking met www.ukkepukmeubels.nl