Op naar een dag vol informatie en beleving.

Sunday School biedt een platform waarop je in één dag een overzicht krijgt van de laatste trends en ontwikkelingen in kindermodeland. Naast de nieuwste collecties en merken word er ook een fashionshow georganiseerd. Een beleving voor alle kidsfashion-professionals.


Een dag vol informatie en beleving.
Volgens de persberichten bieden zij vandaag een dag vol informatie en beleving voor alle kidsfashion-professionals. Ik kon natuurlijk niet anders, dan aanwezig zijn vandaag. Ik ben dan ook benieuwd en wil zeer zeker een bezoek brengen aan de stands van mijn samenwerkingen. Het eerste halfjaar van het StyleKIDS succes, en er is dan ook niets leukers om het gezicht achter de samenwerkingen te ontmoeten, de nieuwste collecties te bekijken en een praatje te maken.

Stylekids on the way.
Samen met mijn beste vriendin Meghan, gaan we de stands af. Ook zal ik een aantal foto’s maken, en maak ik uiteraard wat aantekeningen. Ik geloof er in dat er onwijs veel inspiratie en ideeën op me af gaan komen vandaag. Dus na afloop gaan we dan ook uit eten. Dan kunnen we samen nog eens even flink napraten over deze beleving. 

Ook ben ik ontzettend enthousiast dat ik Eliza van het label Sturdy en Marieke van Quapi eindelijk, na een aantal succesvolle samenwerking, face to face ga ontmoeten. Ook ga ik uiteraard langs mijn overige samenwerkingen zoals; Claesens, Sofie Schnoor en Iglo + Indi. Misschien zijn er nog een aantal aanwezig, maar dat is dan een surprise.

Een beleving voor de bezoekers.
Er is ook een modeshow! Ik ben ontzettend benieuwd wat Manon samen met haar team gaat neerzetten. Als ik eerlijk ben kan het niet anders dan een ware beleving zijn. Als je naar Manon haar werk kijkt op JustbyManon wordt je altijd alleen al zeer enthousiast en komt zij dagelijks online met inspirerend content.

Tijdens de modeshow zullen een aantal merken hun nieuwste trends in de schijnwerpers staan. Ook ben ik ervan overtuigd dat de industriële look van de ruimte een gave sfeer zal toevoegen. Helemaal met de klanten die zullen klinken van DJ Claire Granlund. Manon wil de fashion-professionals insipireren, zoadat als je naar huis gaat; je niet kunt wachten en staat te popelen om iets ermee te doen.

De Fabrique
De oude mengvoeder fabriek is aanstaande zondag omgetoverd tot dé Sunday School. Het zal sfeervol zijn, maar door de stoere en gave industriële uitstraling, geeft het net dat beetje extra!  Wat ik fijn vind, is dat het goed bereikbaar is en er zijn zelfs 700 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.