Surprise! Wij verwachten een..

Zwanger worden is iets magische, dat weet iedereen. Jouw lichaam creëert samen met de persoon waar je zielsveel van houdt een nieuw leven, en dat is iets heel bijzonders. Helemaal als zwanger worden niet vanzelf sprekend is..

Dat we een grote kinderwens hebben, dat weten mijn ouders allang en dat we zolang op dit lieve kleine wondertje gewacht hebben ook. Inmiddels na 4 jaar en 7 maanden, had vrijwel niemand het meer ‘spontaan’ verwacht. Al zijn wij er altijd van overtuigd geweest; ‘Als iets goed voor ons is, en bij ons hoort zal het op de juiste tijd daar zijn!”. Deze zwangerschap voelt dan ook als een grote zegening op onze liefde en kracht voor elkaar. 

Dit moment wilden wij niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, en even onder de thee vertellen dat wij nu eindelijk ons 3de wondertje verwachten. Nee, we hebben een fotoshoot laten maken van ons samen, en zorgden dat heel de woonkamer feestelijk is aangekleed en er staat een prachtige taart te wachten op de jongens- en mijn ouders, met als verassing de binnenkant van de taart gekleurd naar; ‘Het geslacht van de baby!’.

Een beetje emotioneel schrijf ik dit blog, we hadden zelf géén voorkeur voor het geslacht van de baby, al ben ik overtuigd dat we een jongen krijgen… Ik ga jullie nu vertellen, dat dit dus helemaal niet waar is, nee, we verwachten een meisje!

 

 

 

 

7 replies on “Surprise! Wij verwachten een..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *