There is no love like Beebielove.

Beebielove ontwerpt kleding voor kinderen in de maten 44 tot en met 104. Kinderkleding ontworpen om te verrassen en inspireren en het gevoel van toen, waar we toch stiekem allemaal een beetje naar verlangen, naar boven te halen. Op een originele en hippe manier worden concepten van toen vertaald in een modern jasje. Beebielove maakt gebruik van lekker zittende, zachte materialen en mooie originele details. Want, there’s no love like Beebielove..

 

 

Puur geluk. De prachtige collectie van Beebielove is geïnspireerd door het pure geluk van kinderen, en toen. Beebielove is verkrijgbaar in ruim 200 betere baby- en kinderspeciaalzaken in Nederland, België en Duitsland. Er is in de collectie voor ieder wat wils, en ze komen ieder seizoen met een geheel eigen stijl online. Printjes, streepjes, all-over prints, mint, rose, off-white, grijs, er is voor ieder wat wils in de nieuwe zomercollectie te vinden.

Clean & verfijnd. De collectie bestaat uit rustige kleuren als midgrijs, mintgroen, offwhite, licht geel en zacht roze; veelal uitgewerkt in mooie melange kwaliteiten. De materialen zijn rijk, denk aan goede kwaliteit stoffen, doorgestikte patronen en een verfijnde afwerking.

 

 

Mix & match. Doordat de kleuren rustig zijn gehouden, zijn de artikelen uit de collectie heel mooi en gemakkelijk met elkaar te combineren. De mid-grijs, offwhite en mintgroen zijn prima als combinatie kleuren te gebruiken, de roze kleur maakt het beeld compleet. Zelfs voor de jongens komen er roze details naar voren, ik hou daarvan.

 

De lente en zomer komt eraan. Als we de weerberichten moeten geloven komt het goede weer onze kant op. Ik had direct na het zien van de collectie een aantal favorieten. Voor Jaihzihiön koos ik dan ook het Blousje Flowers, die perfect bij het stralende zonnetje past, en bij onze kleuter. Ook maakte ik de keuze voor Blouse Bird en T-shirt Banana. De items zijn leuk te combineren met elkaar, zo dragen wij het t-shirt Banana, ook graag onder de blousjes.

 

Ik ben er ontzettend blij mee dat de collectie is ontworpen voor de allerkleinsten tot aan de avontuurlijke kleuters, zo past onze jongste avonturier er nog net in. Laat het mooie weer maar komen, want wij zijn er klaar voor met deze onwijs hippe, stijlvolle en zomerse items van dit te leuke label.
www.beebielove.com
Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Beebielove.

6.255 replies on “There is no love like Beebielove.