T’ND zomercollectie staat garant voor een zonnig humeur.

Het is géén geheim dat ik de jongens vanaf baby in de items van Tumble ’n Dry stop. Want wat een liefde heb ik voor dit merk met hun soepel vallende materialen van top kwaliteit. Ieder jaar moet ik mezelf weer inhouden, er is zoveel leuks en helemaal in mijn smaak te vinden, maar dit jaar liet ik mezelf even gaan.. 
Van te lieve rompers met schelpen tot coole knaloranje logo-T-shirts: de net gearriveerde T’ND lente/zomercollectie (maat 50-176) staat garant voor een zonnig humeur. Dat is te danken aan de felle kleuren, de zachte materialen, het action-proof design en de hippe prints. The beach is calling!Grasgroen, maisgeel, hemelsblauw, sinaasappeloranje: komend seizoen gaan we knallen. Dat geldt voor alle leeftijden, met bijvoorbeeld klimopgroene zachte joggs voor baby’s en feloranje en helblauwe sweaters in de grotere maten. Legergroen is er voor jongens én meisjes – denk: coole jacks en tees – net als sporty grijs gemêleerd. En natuurlijk zit alles supercomfy, want T’ND gebruikt het liefst zacht katoen, en voor de kleinsten alleen puur biokatoen.

Onesies met stoere kevers, ultra zomerse jurken met citroenen, leggings met koraal, girls’ hoodies met een XL ‘Pomme d’Amour’ en zwemshorts met palmen: T’ND gaat voor pretty in (all-over) print. En voor up-to-date looks – denim jumpsuits, luchtige ruches-jurken, neopreen ‘surfdude’ hoodies, flared broeken – die elke buitenexpeditie keer op keer aan kunnen. Time to get outside!


Over Tumble ‘N Dry

Het Nederlandse Tumble ‘N Dry is een toonaangevend label voor kinderen van 0-12 jaar. Bij Tumble ’N Dry geloven we in ’the magic of play’: liever fun dan huiswerk en liever actie dan stilzitten. Daarom ontwerpen we kinderkleding om in te kruipen, klimmen en chillen met vrienden. Alles wat we maken, is playful, praktisch en verrassend betaalbaar. 

www.tumblendry.com
#tumblendry4.846 replies on “T’ND zomercollectie staat garant voor een zonnig humeur.