Vingino brengt een stoere wintercollectie.

Tijd om te winkelen. De nieuwe collectie van Vingino staat officieel online. Je weet wat dat betekend… Musthaves! Die absoluut niet kunnen ontbreken in je wintergarderobe.

Als jongens moeder word ik natuurlijk erg blij van echte jongensmerken. Het stoere en musthave merk Vingino blijft toch echt favoriet! Ieder seizoen hangen er bij ons wel enkele kledingstukken in de kast. Ook voor het nieuwe nieuwe winterseizoen is Vingino opnieuw erin geslaagd om een stoere en stijlvolle collectie neer te zetten met mooie wassingen in de jeans, blousjes en shirts met gave kleuren en uitgewerkte details. Onwijs stoer voor de jongens en om blij van te worden voor de moeders!

Heb jij jouw favoriete items al gespot? De jongens kiezen elk seizoen stuiterend achter de laptop hun eigen kledingsets uit. Ook dit seizoen komt de keuze weer helemaal goed. Het is een collectie vol actie en comfort, met outfits die elke avontuur aankunnen. Passend bij de echte avonturiers, die stijlvol en trendy voor de dag willen komen.

Waar wacht je nog op? Bekijk snel de nieuwe collectie en shop je nieuwe outfit bij elkaar. Hier krijg je géén spijt van! Voor degene die het ontgaan is, Danie Bles is een hele coole samenwerking aangegaan; Vingino x ByDanie! Uiteraard, hebben wij ook een item uit deze collectie in kast hangen dit seizoen!

Over Vingino
Vingino zorgt ieder seizoen voor streetwise jeans en kleding waarin elk kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. De combinatie van de beste denimstoffen en Italiaanse en vintage invloeden geven de kleding een relaxte look, waar ouders en kids gek op zijn.

Verkoop informatie
Vingino | www.vingino.com


 

5.984 replies on “Vingino brengt een stoere wintercollectie.