Hallo, ik ben Yalmard.

Het is een van de belangrijkste redenen om niet te gaan bloggen of toch niet dat concept te gaan schrijven: geen tijd, te druk. De tijd is een soort blokkade, want eerlijk, bloggen neemt tijd in beslag. Het heeft even geduurd voordat ik de overtuiging kon vinden om te gaan bloggen. Vanavond ga ik van start op Stylekids Magazine. Kom op, natuurlijk heb ik die tijd wel. Ik moet alleen die momenten nog even gaan zien. Wat is er immers leuker dan andere te inspireren en motiveren. 

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn, ontspanning is wie je bent”.

Mijn naam is Yalmard Kusten en ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Met een afgeronde sportopleiding aan het CIOS in Goes en een aantal jaar ervaring als professioneel voetballer in Nederland en Ierland heb ik sport in mijn DNA zitten. Ik word geprezen om mijn natuurlijke rust, sociale vaardigheden, vakkennis en communicatieve vaardigheden. Ik ben van beroep Personal Trainer, Mental Coach en bewegingsagoog in jeugdzorginstellingen en werk daarin nauw samen met andere professionals die specialist zijn op het gebied van o.a. voeding en fysiotherapie.

Niet geheel toevallig werd ik begin 2015 door Timor Steffens en Talpa gevraagd om de taak op mij te nemen om de deelnemende koppels topfit te krijgen voor het populaire televisieprogramma RTL Dance Dance Dance. Hetgeen wat mij ineens de Personal Trainer van BN’ers maakte. Ik hecht grote waarde aan de discretie van mijn (respectabele) clientèle. Maar ik kan in ieder geval de namen prijsgeven van de mensen waarvan via o.a. social media bekend is dat ik daar wekelijks mee werk of gewerkt heb. Dit zijn oa; Buddy Vedder, Jeroen vd Boom, Humberto Tan, Pip Pellens, Fockeline Ouwerkerk, Jandino Asporaat, Pim Wessels, Achmed Akkabi, Romy Monteiro.

Naast dat ik personal trainer, mental coach en bewegingsagoog ben, ben ik ook de vriend van Priscilla Kroezen, founder of Stylekids Magazine. Het is dan ook niet geheel toevallig dat ik nu ga schrijven voor haar inspirerende, (h)eerlijke platform over reizen, mode en vol met haar persoonlijke verhalen. Samen met Priscilla, vormen we een sportief en liefdevol gezin met onze twee zoontjes Jizhmahaël (7) en Jaihzihiön (4), dus ben ik ook vader van twee vrolijke en actieve jongens.

Wat ik toch wel even leuk vind om naar voren te laten komen en als afsluiter van mijn eerste blog, is dat vandaag het fitnesskanaal FIT AT HOME online is gegaan, en ik maak deel uit van dit toffe concept. Ik ga jullie dan ook graag op de hoogte houden van leuke work-outs, tips, sportwear en van mijn sportieve activiteiten via mijn blogs op Stylekids Magazine. Als je jezelf afvraagt, waarom ik trainer ben van Fit at Home en wat mij motiveert; De mensen die niet de middelen hebben met een personal trainer te trainen, via Fit at Home wél de mogelijkheid te geven. Ook mensen die graag thuis willen trainen. géén oppas hebben voor de kinderen of niet veel tijd hebben om te trainen deze optie te geven. Sporten doe je nu heel eenvoudig thuis met mij als je personal trainer. De kosten zijn maar slechts een tientje per maand voor heel het gezin. Doe je mee?

“Excuses zijn voor mensen die iets niet graag genoeg willen.”

Altijd al graag sportiever willen worden, een eigen personal trainer willen hebben of strak deze zomer op het strand wandelen? Ook jij kan trainen met de personal trainer van Humberto Tan! Het kan vanaf vandaag bij Fit at Home via On DEMAND OP JE TV.

Deze blogpost is geschreven door Yalmard Kusten. Kan je niet wachten tot het volgende blog, volg Yalmard dan op instagram, Facebook of train met de personal trainer van de sterren on demand.